We zijn bijna klaar met 2017

geplaatst in: Familie en vrienden | 0

2017. Het jaar waarin er super veel gebeurd is. Vooral op het gebied van persoonlijke groei. Nu het jaar bijna voorbij is wordt het tijd om terug te kijken naar wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Als ik in mijn agenda kijk dan is het best een rustig jaar, maar als ik naar andere dingen kijk dan was het absoluut geen rustig jaar, sterker nog dan was het best wel een lastig jaar. Er zijn best wel wat momenten geweest dat ik omver geknokt ben, maar ik ben weer opgestaan en daar ben ik trots op. Het was soms heel erg zwaar, maar het is wel een goed jaar geweest! 

Bron: www.google.nl

Vakanties
2017 is het jaar van de vakanties. Er zijn een hele boel vakanties geweest en daar heb ik van genoten. Zeker van mijn skivakantie, de enige vakantie waar ik het hele jaar naar uitkijk. Ik heb al meerdere keren proberen op te schrijven hoe het voelt om met die organisatie mee te gaan, maar ik weet niet of het helemaal goed overkomt. De andere vakanties mijn moeder of het hele gezin waren ook leuke vakanties. Al waren die vakanties vermoeiender. Er zijn sneller spanningen en het zijn vakanties van hangen en niets doen en daar heb ik best wel wat moeite mee. Ik wil liever iets doen dan niets doen.

Eigen huis
Het afgelopen jaar stond ook in het teken van mijn huis. Teleurstellingen en vreugde volgde elkaar daarbij af. Het ene moment leek het allemaal op zijn pootjes terecht te komen en het volgende moment waren er weer vraagtekens. Niemand die mij antwoord gaf op mijn vragen waardoor ik met regelmaat getwijfeld heb of ik dit project niet moest laten schieten en mijn pijlen ergens anders op moest richten. De opluchting kon dan ook niet groter toen we in december te horen kregen dat het nu toch allemaal echt van start gaat, als ze aan heipalen kunnen komen tenminste.

Gezondheid
Verder was het het jaar van gezondheid. Mijn mentale gezondheid ging op en af. Ik heb best wel regelmatig een dipje, soms duurde die een paar dagen en soms een paar uur. Het waren vermoeiende dipjes waarin ik mezelf soms behoorlijk tegenkwam. Ik wist soms niet wat ik met mezelf aan moest en was bang dat er geen andere optie was dan hulp zoeken. Iets wat nooit echt van de grond gekomen is. Verder dan een gesprek met de huisarts is er niet geweest. Dat kunnen we niet van mijn fysieke gezondheid zeggen, wat er precies aan de hand is is nog onbekend. Daar hoop in 2018 achter te komen.

Bloggen
Dit jaar stond ook in het teken van bloggen. Hoewel het op het moment er niet naar uitziet dat het jaar compleet komt voor 2018, ben ik nog nooit zo ver gekomen als dat ik nu ben. Er zijn een hele boel blogs te laat online gekomen, maar ze staan online. De afgelopen jaren zou ik hier super trots op geweest zijn en nu ben ik bijna teleurgesteld dat ik niet verder ben. Iets wat ik niet mag zijn van mezelf omdat ik weet dat er een goede reden is dat het de laatste weken iets minder goed gaat. Ik ga kijken hoe ver ik nog kan komen en hopelijk staat de 31ste alles van 2017 alsnog online, dat zou geweldzijn zijn.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter