Verjaardag van mijn vader 2013

geplaatst in: Familie en vrienden | 0

Gisteren hebben we de verjaardag van mijn vader en opa gevierd. Van mijn vader had dat helemaal niet gehoeven, maar mijn opa stond er op dat hij perse langskwam om het te vieren. Opa was er daarnaast van overtuigd dat pa een paar dagen voor hem jarig was in plaats van een paar dagen na hem. Mijn ouders besloten daarom dat mijn opa gisteren gehaald werd zodat we beide verjaardagen konden vieren. Op deze manier was mijn opa ook weer tevreden.

Bron: www.weheartit.com

School
Omdat het nu een keer op vrijdag was moest ik gewoon naar school. Iets wat ik helemaal niet erg vond, want op deze manier kreeg ik iets minder mee van het gedoe thuis. Ik moest een lange dag naar school, van half negen tot kwart voor vier. Het waren daarnaast best wel wat lessen ”kijk maar wat je doet” of ”raad zelf maar wat je moet doen”. Helaas zaten er ook lessen tussen waarin ik er opeens achter kwam dat ik volgende week een examen heb, verrassing.

Huiswerk 
Ik was het dus helemaal zat en doodmoe toen ik thuis kwam en had eigenlijk niet echt behoeften om nu nog iets te ”vieren”. Gelukkig kon ik thuis even spuien en daarna ben ik toch maar naar boven verdwenen. Want door alle onverwachte lessen stond er best wel wat huiswerk op en moesten er ook nog wat andere dingen geregeld worden. Ondanks dat ik daar weinig zin in had ben ik daar toch maar mee aan de slag gegaan. Want het moest toch gebeuren helaas.

Opa
We hebben die avond chinees gegeten. Daar had iedereen wel trek in. Helaas leek het wel of mijn opa een beetje ziek was waardoor het bij hem een stuk minder smaakte dan normaal. Hij nam daarna bij de koffie ook geen stuk taart terwijl dat er normaal wel in gaat bij hem. Gelukkig wou hij wel twee koppen koffie. Toch kon je merken dat vooral mijn moeder zich zorgen om hem maakte want mijn opa kon vroeger eten als een van de beste alles smaakte wel.

Moe
Ik ben na de koffie gaan douchen en in de tijd dat ik onder de douche stond werd mijn opa naar huis gebracht. Ik heb hem dit keer maar heel kort gezien. De vraag reisde daarom ook in mijn op of ik mijn opa dit keer voor het laatst heb gezien. Ik heb besloten daar niet te lang bij stil te staan en ben daarna al snel naar bed gegaan. Want het was een vermoeide dag geweest en ik merkte dat ik toch wel naar mijn bed verlangde door alles wat er gebeurd was.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter