Shoppen en gek doen! 01 maart 2013

geplaatst in: Familie en vrienden | 0

Het is natuurlijk altijd gezellig om met mijn moeder te shoppen, maar op 19jarige leeftijd wil ik ondertussen ook wel eens met een ander shoppen dan mijn moeder. Beste vriendin M. had ook wel zin om een keer samen te shoppen. Afgelopen vrijdag hadden we alle twee geld en tijd om te shoppen dus samen we in de bus gestapt. Het was super gezellig om samen te shoppen en eenmaal thuis hebben we ons ook prima vermaakt. Wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar.

Openbaar vervoer
We besloten, omdat we allebei ons rijbewijs nog niet hebben en niet afhankelijk wouden zijn van onze ouders, om met het openbaar vervoer te gaan. Ik had heel even mijn twijfels of het wel handig was met een rolstoel, maar dat bleek allemaal best goed te doen. Alleen rolstoelers hadden heel veel moeite om er nog bij te komen omdat mijn rolstoel er al stond. Maar over het algemeen hadden we de bus haast voor ons zelf, dus geen enkel probleem.

Boodschappen
We hadden een boodschappen lijstje meegekregen van haar moeder en omdat deze winkel het verste weg was besloten we deze als eerste te doen. Op naar de Action. Ik zei voor de grap dat ik natuurlijk wel even bij het speelgoed moest kijken in de winkel, dus opeens stond ik tussen het speelgoed. We hebben de grootste lol er om gehad. Daarna was het al etenstijd dus we zijn de Subway ingedoken voor een broodje want we hadden honger.

Gekke bril
We besloten na het eten een kledingwinkel in het duiken. Ik zag niet zo heel veel leuke shirts, terwijl ik dat in die winkel meestal we vind, maar heb er toch een gevonden. Daarna was daar opeens de Claire’s. We vonden dat we daar wel even een kijkje moesten nemen en wat hebben we gelachen. M. vond opeens een gekke bril en zette hem op. We besloten dat ik ook een gekke bril moest hebben, het werd een kat, we hebben ze nog gekocht ook!

Foto’s
We hebben daarna nog wat winkels bekeken maar we waren al best moe en we moesten ook nog met de bus naar huis, dus we zijn al snel gegaan. Eenmaal thuis hadden we heel even voor het avondeten, daar was ik blij om want ik had echt enorm veel trek. Na het avondeten besloten we onze gekke brillen op te zetten en foto’s te maken. Wat hebben we een lol gehad met die brillen. Echt geweldig. Het was super gezellig en absoluut voor herhaling vatbaar!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter