Jarig – 21 jaar

geplaatst in: Familie en vrienden | 0

Vandaag ben ik echt jarig. Ik word alweer 21, wat gaat de tijd hard. Toen ik vorig jaar jarig was schreef ik een blog met daarin doelen waarvan ik ze graag wou halen. Ik moet bekennen dat is niet helemaal gelukt. Sterker nog bij de meeste doelen zit ik nog helemaal niet dichtbij. Aan de ene kant is dat balen aan de andere kant het heeft zo moeten zijn. Ik merk dat het leven gewoon anders loopt dan dat ik verwacht had. 

Bron: www.weheartit.com

Werken
Ik zit ondertussen al ruim een jaar thuis en hoewel ik verwacht had dat ik me heel erg zo vervelen valt dat best wel mee. Ik ben druk met andere dingen geweest. Zo heb ik geprobeerd om het huis uit te komen, waarvoor wat onderzoeken plaats hebben gevonden. Verder ben ik druk bezig geweest met mijn blog. Begrijp me niet verkeerd tot april dit jaar heb ik absoluut geprobeerd om werk te zoeken, maar mijn gezondheid vond het niet verstandig. Dus ik moest stoppen met zoeken.

Gezondheid
Ik weet op het moment niet zo goed wat er met mij aan de hand is, maar ik ben de laatste tijd heel erg moe en het wil allemaal niet zo goed lukken. Ik zit een beetje met mezelf in de knoop. Ik durf niet zo goed naar de huisarts, want ik ben bang dat er meteen geroepen wordt dat ik een psycholoog nodig heb. Maar de stap naar een psycholoog is groot. Ook al zou ik wel graag bij de psycholoog van het onderzoek met mijn huis in behandeling willen.

Rijbewijs
Verder ben ik nog steeds bezig met mijn rijbewijs. Ik hoop dat het een beetje gaat opschieten. Ik heb ondertussen al een paar keer examen gedaan en ben tot nu toe elke keer gezakt. Ik vind dat zo lastig, want er wordt door mijn rijinstructeur gezegd dat ik kan rijden. Maar op dat moment heb ik blijkbaar teveel stress. Ik moet nu volgende week weer afrijden en ik hoop dat het mij lukt om hem dan wel te halen. Ik duim heel hard. Duimen jullie mee?

Ik kijk wel
Ik ben niet van plan om voor het aankomende jaar weer allemaal doelen op te stellen. Ik denk dat ik het er gewoon op houd dat er het aankomende jaar genoeg te doen is. Ik wil absoluut gaan kijken of ik kan gaan werken, maar ik wil ook aan mezelf werken en ik weet niet of ik dat kan combineren. Ook maak ik gaan plannen wat betreft mijn blog, want ik weet ondertussen dat het heel moeilijk is om me daar aan te houden. Dus ik kijk wel wat mijn levensjaar mij brengt.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter