Gelukkig Nieuwjaar

geplaatst in: Familie en vrienden | 0

Het is alweer 2018 mensen! Wat voelt dat vreemd om dat te typen. Toch geeft mijn computer aan dat het 01 januari 2018 is. Heel eerlijk gezegd heb ik de jaarwisseling niet zo heel goed meegekregen. Ik lag namelijk gisteren met hoge koorts op de bank en werd tien seconde voor het nieuwe jaar wakker. Zo heb ik de hele dag doorgebracht, dus de hele dag is een beetje een waas. Ik lag daarom om kwart over twaalf in bed en het is dat er nog best wel wat geknald is, maar anders was ik al weer heel snel in slaap gevallen. Ik was namelijk echt doodmoe. Helaas, pindakaas. 

Bron: www.weheartit.com

Ik hoop dan ook dat jullie een betere jaarwisseling hebben gehad. Dat jullie hebben kunnen genieten van alle oliebollen en appelflappen en van het vuurwerk. Ik heb namelijk geen oliebollen of appelflappen op en het vuurwerk is een beetje aan mij voorbij gegaan toen ik op de bank lag of in bed. Ik wens jullie in ieder geval een gezond en gelukkig nieuwjaar. Een jaar waarin jullie wensen en dromen uit mogen komen. Hopelijk blijven jullie ook dit jaar mijn blog lezen. Ik zal proberen om weer dagelijks te plaatsen, maar vergeef me bij voorbaat als het niet lukt, want onverwachte omstandigheden zijn er altijd blijven.

Gelukkig 2018!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter