Update DZP Het Project januari 2015

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het Project is weer begonnen! De laatste weken van 2014 begon ik het toch wel te missen. Qua bloggen mis ik het al sinds het vorige project afgelopen is, want ik moest nu toch weer nadenken over blogonderwerpen. Maar gelukkig heb ik nou dit Project weer achter de hand, als ik even geen blogonderwerp weet, dan kan ik gewoon dit Project weer inzetten. Dit jaar hebben we ook nog eens meer onderdelen dan vorig jaar, dus dat komt helemaal goed. Laten we eens naar het eerste onderdeel van het Project gaan kijken!

1-update-dzp-het-project-januari-2015

1. Per gehaald doel € 5 op mijn spaarrekening storten
Dit jaar heb ik meteen besloten om het geld op mijn spaarrekening te storten. Het gaat om iets grotere bedragen dan de vorige keer en toen kwam ik al in de problemen met het contante geld. Tegenwoordig heb ik helemaal niets meer dat ik contant betaal, dus nu zal al na een paar doelen in de problemen zitten. Helemaal niet nodig, want op mijn rekening staat genoeg.

2. Per mislukt doel € 2,50 op mijn spaarrekening storten
In het vorige Project had ik het bedrag van de mislukte doelen hoger staan dan de gehaalde doelen. Maar ik merkte op het eind, dat het toch wel handig was als het potje gevuld werd, dus liet ik doelen bijna expres mislukken. Niet helemaal de bedoeling, ik hoop in ieder geval dat dit jaar de motivatie om de doelen te behalen groter is nu het bedrag hoger is dan het bedrag van de mislukte doelen.

3. Aan het einde van het Project iets leuks kopen van het geld
Op het moment heb ik nog niet echt een bestemming voor het geld. Ik weet nog niet wat er eind september 2017 op mijn wish-list staat, wat er al vanaf is en hoe ik op dat moment leef. Allemaal factoren die bepalen waar ik het geld aan uit wil geven. Dus tegen die tijd dat dit Project afgelopen is zal ik wel een bestemming gevonden hebben en zo niet, dan kijken we op dat moment verder.

4. Goed bijhouden of de doelen voltooid of mislukt zijn
Dit is een doel dat uit het vorige Project komt. Toen ik daarin begon, blogde ik heel weinig en had ik moeite om zowel voor mezelf als voor mijn lezers het overzicht te bewaren hoe het er met het Project voor stond. Daardoor is dit doel toen der tijd mislukt. Dat willen we niet nog een keer, ik wil nu wel proberen om alle updates op tijd online te krijgen. Ben benieuwd of het lukt.

5. Zorg dat je aan het einde van dit project een nieuwe lijst met doelen hebt
De vorige keer heb ik het als een uitdaging gezien om een nieuwe lijst in elkaar te zetten, die op het moment dat het Project start ook nog uit te voeren is. Misschien gaat het me niet nog een keer lukken, maar misschien ook wel. Ik ga het in ieder geval wel proberen. De eerste doelen zullen misschien al snel volgen, zo niet is het ook prima. Ik heb toch de tijd tot eind september 2017.

Dit onderdeel komt pas in december 2015 weer online. Want ik heb hier nou niet zoveel informatie over per maand dat ik het nodig vind om hem maandelijks online te zetten. Zoals je in dit blog kan lezen, komen sommige onderdelen van het Day Zero Project 2015 niet elke maand online. Simpelweg omdat ik gewoon niet genoeg dagen heb in een maand om alle onderdelen online te zetten. Ik ben er op het moment nog niet achter welke onderdelen elke maand online komen en welke niet. Maar dat zien jullie van zelf.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter