Update DZP Het Project december 2015

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het eerste jaar is bijna afgelopen. Tenminste we hebben de maand december nog, maar dat is meestal een maand waar niet heel veel meer in veranderd. Gewoon omdat we Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw hebben. Je bent in de laatste maand van het jaar meestal met andere dingen bezig dan met een Project voltooien. Ik kan niet zeggen dat ik het afgelopen jaar nou zoveel doelen voltooid heb, maar heel slecht is het ook niet gegaan. Ik ben best trots op mezelf hoever ik ben gekomen.

2-update-dzp-het-project-december-2015

1. Per gehaald doel € 5 op mijn spaarrekening storten
Er zijn ondertussen een paar doelen voltooid. Voor die doelen heb ik dan ook meteen wat geld opzij gezet op mijn spaarrekening. Ik hoop dat het in de loop van volgend jaar heel wat meer wordt. Want ik zou anders niet echt weten wat ik er van moet kopen aan het einde van het Project. De meeste dingen kosten toch best wel wat geld.

2. Per mislukt doel € 2,50 op mijn spaarrekening storten
Helaas zijn er ook al wat doelen mislukt. Ook voor die doelen heb ik het geld opzij gezet op mijn spaarrekening. Voor dit doel hoop ik niet dat er volgend jaar nog veel geld bij komt. Ik zal echt in het oog moeten houden dat het me meer oplevert als ik mijn doelen wel voltooi. Dan kan ik straks ook een veel leuker iets kopen. Of misschien wel meerdere leuke dingen.

3. Aan het einde van het Project iets leuks kopen van het geld
Ik heb op het moment nog steeds geen idee wat ik wil kopen. Er is zoveel wat ik wil hebben, maar ik kan me niet alles veroorloven, dus ik zal aan het einde van het Project moeten bekijken wat ik wil hebben. Daarnaast ligt het er ook gewoon aan hoeveel geld ik bij elkaar gesprokkeld heb. Ik kan nu wel iets verzinnen, maar misschien kan ik het dan helemaal niet betalen.

4. Goed bijhouden of de doelen voltooid of mislukt zijn
Ik blijf dit een moeilijk doel vinden. Zeker de afgelopen periode heb ik de updates niet echt op tijd online gezet en dan merkte ik best wel eens dat ik twijfelde over hoe het nou precies zat met een doel. In het vorige Project is dit juist zo mis gegaan. Dat wou ik in dit Project voorkomen. Ik vermoed dat het wel goed gaat komen als ik er aan blijf werken, maar ik moet wel mijn best er voor doen.

5. Zorg dat je aan het einde van dit project een nieuwe lijst met doelen hebt
Ik had verwacht dat het me zo lukken om al wat doelen bij elkaar te hebben, maar ik heb nog geen eens ideeën over doelen gehad. Misschien omdat er de afgelopen maanden zoveel veranderd is in mijn leven dat ik totaal geen idee heb waar ik tegen het einde van dit Project ben. Ik denk dan ook dat er voorlopig geen doelen komen, even afwachten hoe het gaat lopen.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter