Update DZP blog september 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

We hebben nog een paar weken te gaan, maar het is mij nu al duidelijk dat dit onderdeel niet veel verder voltooid gaat worden dan dat het nu is. Helemaal geen probleem, want ik kan niet elk doel voltooien. Ik heb in mijn ogen gedaan wat ik kon doen. Sommige doelen hebben niet de aandacht gekregen die het verdiende, maar dat is niet anders. Ik heb mezelf niet in honderd stukjes kunnen opdelen, dus ik heb het moeten doen met de tijd die ik gehad heb. Misschien had ik het anders kunnen doen, maar dat heb ik niet gedaan. Dus het heeft geen zin om te denken ”misschien…”

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
Ik ben net de 1.500 voorbij. 500 blogs wordt een te grote uitdaging. Het had gelukt als het gelukt was om elke maand te schrijven wat ik had willen schrijven. Maar dat was te hoog gegrepen en is mij niet gelukt. Helaas. Ik heb dit doel wel in een iets andere vorm meegenomen naar het volgende Project. Ik hoop tijdens het Project mijn 3.000ste blog te schrijven. Als het bloggen zo goed gaat als het nu gaat dan moet het lukken.

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik heb geen een keer de behoeften gehad om voor de camera te verschijnen. Ik vind het soms hartstikke leuk bij andere, maar het ziet er zo gek uit om de hele tijd tegen een camera aan te praten. Daar heb ik helemaal geen zin in. Dus hoe leuk het doel ook leek, ik verwacht niet dat ik in de laatste weken opeens besluit voor de camera te verschijnen en een filmpje op te nemen. Ik neem het doel ook niet mee naar het volgende Project.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Gezien het aantal uur dat op het moment zit in mijn blog en in andere dingen ben ik blij dat ik besloten heb niet voor een andere site te gaan bloggen. Ik zou het aan de ene kant nog steeds willen, maar aan de andere kant moet ik wel een kwalitatief goede blog neer kunnen zetten en dat kan ik niet garanderen. Ik ben bang dat het dan te kosten gaat van iets anders. Ik neem het doel daarom ook niet mee naar het volgende Project.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter