Update DZP vakantie, cultuur en uitjes september 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Wat een in en in triest onderdeel. Ik heb gewoon nog steeds niets aan dit onderdeel kunnen doen. Ik verwacht heel eerlijk gezegd ook niet dat ik de aankomende weken opeens wel iets aan dit onderdeel ga doen. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat de middelen er gewoon niet voor zijn. Ik vraag me heel soms zelfs wel eens af of ik ooit wat aan dit onderdeel ga kunnen doen. Het zou hem toch wel zijn, als dit onderdeel straks het enige onderdeel is waarvan ik het niet voor elkaar gekregen heb om iets te bereiken, waardoor alle doelen mislukt zijn. Dat zou echt triest zijn.

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
De afgelopen weken ben ik wel een keer gaan winkelen, maar niet op een plek waar ik nog nooit geweest ben. Ik vrees steeds meer voor dit doel. Het is absoluut geen ramp als dit doel mislukt, maar ik zou het graag anders gezien hebben. Want dit is nog een van de makkelijkste doelen.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik vraag me soms wel eens af of dit wel mogelijk is, binnen Nederland. Eigenlijk best triest dat er maar zo weinig parken echt rolstoelvriendelijk zijn. De meeste huisjes zijn helemaal niet toegankelijk voor mindervalide laat staan voor invalide. Ik ben echt blij dat ik binnenshuis nog kan lopen.

78. Ga een keer naar Parijs
Ik wil heel graag de Eifeltoren en andere bezienswaardigheden zien. Ik hoef de andere bezienswaardigheden niet op of in, maar dat zou ik bij de Eifeltoren wel echt willen. Gewoon een keer naar boven en kijken. Het lijkt mij echt heel gaaf om dat te doen. De museums sla ik wel over!

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Soms vraag ik mezelf af wat er zou gebeuren als ik dit in mijn eentje zou ondernemen. Ik denk dat ik doodsangst zou uitstaan. Daarnaast staat in het reglement dat ik verplicht ben om iemand bij mij te hebben die mij kan helpen bij het in- en uitstappen en als we wat gebeurd met een attractie, wat flauw.

80. Naar de winter Efteling gaan
De winter Efteling gaat bijna weer van start. Tenminste dat denk ik, want ik heb nog steeds niet opgezocht wanneer het nou precies is. Ik heb dat expres gedaan omdat ik weet dat de kans heel klein is dat we dit seizoen kunnen. Maar als we dit seizoen niet gaan dan mislukt dit doel automatisch.

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Ik kan nog steeds heel hard lachen om dit doel. Waar heb ik gezeten met mijn gedachten toen ik dit doel in de lijst zetten. Ik weet het echt niet. Ik weet zeker dat dit zo’n doel is waarbij ik blij ben als het eind september 2017 is. Het is ook een doel die ik niet meeneem naar een volgend Project.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Deze zomer zijn wij helemaal nergens naar toe geweest. Iets wat ik best wel jammer vind, aan de andere kant de situatie was ernaar en dat wist ik al voordat de zomer plaats vond. Het betekende niet dat we helemaal niets gedaan hebben, het betekende alleen dat we geen hele dag weg konden.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Dit doel is deze zomer niet gelukt. Ik heb nog steeds geen idee welk park ik naar toe zou willen. Maar ik denk dat ik het buitenland moet opzoeken en aangezien het feit mijn ouders daar niet zo’n fan van zijn zie ik dit doel niet zo heel snel lukken. Maar misschien doen ze mij verbazen.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling
Er draaien genoeg musicals en theatervoorstellingen en ik heb er nog geen een gevonden waar ik heen wil. Dat laatste is niet helemaal waar, maar de meeste leuke musicals zijn zo ontzettend duur dat het helemaal niet leuk meer is om er naar toe te gaan en dat is best wel eens jammer.

85. Ga naar een onbekende dierentuin
Ik denk dat dit doel niet meer gaat gebeuren dit jaar. Nog even en het word veels te koud om dit soort dingen te ondernemen. Zeker in een rolstoel. Ik heb me er al een heel klein beetje op ingesteld dat dit doel wel eens zou kunnen gaan mislukken. Want het wordt anders nog een hele onderneming.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter