Update DZP vakantie, cultuur en uitjes november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Zal het mij volgend jaar lukken om iets aan dit onderdeel te doen? Ik zou het wel heel erg vinden als ik aan het eind moet concluderen dat er van dit onderdeel geen een doel voltooid is en dat ik het niet eens heb kunnen proberen. Ik weet dat het laatste niet helemaal waar zou zijn, want ik heb absoluut geprobeerd om mijn ouders over te halen om een ander vakantiepark te kiezen. Echter zijn er ook omstandigheden en situaties waar ik rekening mee moet houden. Sommige doelen wil ik wel heel graag voltooien, maar tot nu toe is het nog niet gelukt en dat is jammer.

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
We zijn al bijna twee jaar verder. Ik had dit doel ook in het vorige Project en toen had ik hem al in de eerste maand voltooid. Dit Project heeft er zich nog geen kans voor gedaan waarbij ik op een andere plek kon gaan winkelen dan dat ik normaal gesproken altijd winkelen. Als ik het niet online bestel.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik heb soms echt de neiging om dit doel al als mislukt te beschouwen. Echter is dat niet eerlijk. Want hoewel ik weet dat de kans klein is dat we op vakantie gaan naar een plek waar ik nog nooit geweest ben, het is niet onmogelijk. Maar het ziet er op dit moment niet naar uit dat het gaat gebeuren.

78. Ga een keer naar Parijs
Ik zou zo meegaan als iemand naar Parijs gaat. Maar het ziet er niet naar uit dat er iemand naar Parijs gaat en mij op sleeptouw mee wilt nemen. Ik weet dat ik mijn ouders niet overtuigd krijg om met mij mee te gaan naar het buitenland. Want de honden … Iets wat ik ook wel weer snap!

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Ik heb vrienden die met mij mee willen of eigenlijk is het dat ik met hun mee mag. Echter is het zo dat we niet morgen in de auto kunnen springen en naar de Disney kunnen rijden. Het zal niet meevallen om de agenda’s op elkaar af te stemmen, maar we gaan er wel ons best voor doen.

80. Naar de winter Efteling gaan
Ik maakte in de vorige update de opmerking dat ik wel in mijn eentje naar Disneyland zou kunnen gaan, maar dat ik dan de attracties niet in mag omdat ik iemand bij mij moet hebben om mij te helpen. Regels van het park. Die regels heeft de Efteling ook! Wie wil er met mij mee naar de winter Efteling?

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Nog iets minder dan een jaar en dan kunnen we eindelijk zeggen dat ik niet meer met dit doel geconfronteerd word. Ik heb echt spijt dat ik dit doel in het Project heb gezet. Ik vind het hartstikke gezellige om samen te zijn met mijn vrienden. Maar ik weet niet of het mogelijk is om dit te organiseren.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Zouden we aankomende lente of zomer naar een museum gaan? Ik denk het heel eerlijk gezegd niet. Mijn ouders willen namelijk niet graag naar een museum op dit moment en al zouden we er naar een gaan, dan zou ik er nog steeds twee moeten om dit doel voltooid te krijgen. Uitdaging.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Ik heb nog steeds geen park gevonden waar ik naar toe wil. Ik weet dat ik over de grens moet gaan kijken. Maar ik heb van vrienden vernomen dat sommige parken in Duitsland nou niet echt gehandicapt vriendelijk waren en dat valt me dan toch weer een klein beetje tegen.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling
Ik vraag me soms af waarom ik dit doel meegenomen heb van het vorige Project. Ik weet dat er hartstikke leuke musicals draaien en toch is het mij tot op de dag van vandaag niet gelukt om een musical te vinden waarvan ik zeker weet dat mijn moeder met mij mee wilt en dat die betaalbaar blijft.

85. Ga naar een onbekende dierentuin
Dit jaar gaan we echt niet meer naar een dierentuin, veels te koud. Ik zie het niet zitten om in deze kou en soms regen naar een dierentuin te gaan. Zonde van het geld. Echter is het niet uitgesloten dat we volgend jaar niet naar een dierentuin gaan. Maar of het dan een onbekende dierentuin is?

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter