Update DZP vakantie, cultuur en uitjes november 2015

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Afgelopen zomer is het niet gelukt om een doel dat met dit onderdeel te maken heeft te voltooien. Ik zag het eigenlijk al een paar weken voor de zomer aankomen. Het was echt enorm druk. Nu we in de herfst en zelfs bijna winter zitten hebben een hele boel doelen geen zin. Daarvoor is het gewoon te koud aan het worden. Ik hoop dat het gaat lukken om volgend jaar wel wat aan bepaalde doelen te doen, want anders moeten we aan het einde van het Project hard aan de slag.

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik weet heel eerlijk gezegd niet eens naar welke plek ik zou willen. Ik heb niet echt een plek waar ik heel graag wil gaan winkelen (behalve Amsterdam). De meeste plekken hier in de omgeving heb ik ondertussen wel gehad.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik weet niet of ik nog moet verwachten dat dit doel ooit gaat gebeuren. Ik wil niet zeggen dat mijn ouders niet bereidwillig zijn (daar leek het eerst wel op), maar het is nog best lastig om een geschikt huisje te vinden. De meeste huisjes zijn gewoon niet gebouwd voor gehandicapten, helaas.

78. Ga een keer naar Parijs
Dit doel gaat ook nog wel een keer gebeuren. Of het binnen het Project gebeurd, ik denk het niet. Het word misschien een uitdaging, maar het gaat goedkomen. Ik heb namelijk helemaal geen idee hoe toegankelijk Parijs is. Maar daar kan ik maar op een manier achter komen, uitproberen!

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Ik heb dit al wel besproken met vrienden. We willen heel graag, maar we kunnen niet toveren. Er zijn nou eenmaal omstandigheden waardoor we niet meteen naar Parijs kunnen rijden. Dat is nou eenmaal zo en daar moeten we ons bij neerleggen. Maar het gaat gebeuren, dat weet ik zeker.

80. Naar de winter Efteling gaan
Ik denk dat de winter Efteling dit jaar al begonnen is. Wanneer ik ga is nog niet bekend. Ik denk niet in dit seizoen van de winter Efteling. Ik weet het nooit zeker, maar het is niet zo dat ik een dagje Efteling op de planning heb staan, dus ik weet nu nog nergens vanaf. Het is nog even afwachten.

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Het liefst wil ik over dit doel geen update geven. Het voelt helemaal niet als mezelf en dat is toch wel een belangrijk iets. Ik denk dat dit doel gewoon open blijft staan tot de laatste dag. Ik ga hem niet eerder laten mislukken, want soms gebeurd zoiets spontaan en dat is ook prima, lijkt mij.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Dit jaar hebben we geen museum bezocht. Dat was een hele bewuste keuze van ons allemaal. We hadden deze zomer andere dingen aan ons hoofd. Ik weet dat we museums echt niet alleen in de zomer kunnen bezoeken, maar we zijn nou eenmaal meer mooi-weer-dagjes-mensen.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Op het moment dat ik een voet in Disney heb gezet, heb ik dit doel meteen voltooid. Ik hoef dus helemaal niet een ander park te zoeken. Ik ga gewoon naar Disneyland en heb het voor elkaar. Het jammere is alleen dat het niet zo heel simpel is om even naar Disney te gaan. Helaas.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling
Ik heb nog geen leuke musical gevonden die ook een beetje betaalbaar is en dichtbij huis. Ik weet dat de meeste musicals in Schevingen of Amsterdam draaien en dat is net iets te ver weg voor het mooie. Ik denk dat het wel goed komt. Misschien is er wel een leuke theatervoorstelling binnenkort.

85. Ga naar een onbekende dierentuin
In deze koud naar een dierentuin is geen goed idee. Ik doe dat veel liever als het iets beter weer is. Ik weet dat het dan ook een stuk drukker is in de dierentuin, maar het is gewoon niet te doen in een rolstoel en dan rond het vriespunt. Dat is nou eenmaal zo en dat moet ik nou eenmaal accepteren.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter