Update DZP vakantie, cultuur en uitjes juli 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Er is aan dit doel helemaal niets veranderd. Ik heb zo ontzettend druk gehad de afgelopen tijd dat ik helemaal geen behoeften had aan dingen ondernemen. Ik wou gewoon lekker op de bank hangen en doen waar ik zin in had. Dat had ik ook echt even nodig, maar het betekende wel dat ik het Day Zero Project (en zelfs mijn blog) een beetje verwaarloosde. Iets wat geen ramp is, maar leuk is anders. Ik denk niet dat we de aankomende weken de rest van de doelen voltooid krijgen. Het zijn deze maanden ontzettend druk en ik denk niet dat ik de tijd heb om dit soort doelen te voltooien. 

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik zou graag willen, maar ik weet niet hoe ik dit moet voltooien. Ik heb niet iemand die met mij wil gaan winkelen. De mensen waar ik mee zou willen gaan winkelen kunnen niet. Jammer, maar helaas. Er zijn ergere dingen in de wereld. Het is geen ramp dat dit doel niet voltooid wordt.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest

78. Ga een keer naar Parijs
Dit doel komt volgend Project terug. Ik hoop dat het mij dan gaat lukken om naar Parijs te gaan. Ik heb nog niet echt plannen, maar ik hoop dat het gaat lukken. In mijn eentje zie ik niet echt zitten, want er heen rijden (of vliegen) in mijn eentje is een te grote uitdaging. Ik wil liever samen. 

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Ook dit doel komt volgend Project terug. Hier heb ik wel plannen voor. Maar omdat het nog niet geboekt is kan ik nog niet met zekerheid zeggen dat het doorgaat. Maar we willen allemaal heel graag en we hebben al wel een periode in gedachten. Zodra iedereen zeker weet dat die kan gaan we boeken!

80. Naar de winter Efteling gaan

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Dit doel negeer ik gewoon. Het is er gewoon niet. Ik vind het een ontzettend moeilijk doel. Ik denk niet dat mijn vrienden met elkaar overweg kunnen! Ik weet dat ik mijn vrienden nu bij voorbaat veroordeel. Maar als ik zie hoe verschillend zij allemaal zijn, dan is het geen optie om dit te doen.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Als ik in de aankomende weken opeens drie onbekende museums induik dan denk ik dat ik ziek ben. Ik heb echt wel iets anders te doen op het moment. Toen ik dit doel bedacht had ik in gedachten om een museum per jaar te doen. Maar dat zat er helaas niet in. Dus dit gaat mislukken.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Ook dit doel gaat mislukken. Ik heb het te druk om te gaan winkelen, museums te bezoeken en naar pretparken te gaan. Ik wil heel graag en als ik de kans krijg wil ik zeker kijken of het gaat lukken. Maar ik ga niet alles op alles zetten om dit doel te behalen. Want dan ga ik er onderdoor.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling

85. Ga naar een onbekende dierentuin

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter