Update DZP vakantie, cultuur en uitjes januari 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het is eigenlijk best beschamend dat er van dit onderdeel nog helemaal geen een doel voltooid is. Gelukkig is er van dit onderdeel ook nog geen een doel mislukt. Als het goed is kan ik over een paar dagen wel zeggen dat het eerste doel van dit onderdeel voltooid is. Het heeft gewoon ruim twee jaar geduurd, maar dan heb ik ook wat. Maar de rest van de doelen zijn nog maar de vraag of ze gaan lukken, aangezien het feit ik nog maar negen maanden heb om alle doelen te voltooien. Ik denk dat het niet realistisch is, maar ik kan proberen om er zoveel mogelijk te voltooien.

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik ben echt al tijden niet meer wezen winkelen. Ik heb echt wel kleding gekocht, maar online. Op zich zou ik best wel weer eens willen gaan winkelen, maar waar? Wanneer? Met wie? Dat zijn vragen die mij best wel eens bezighouden. Ik kan gewoon niet zo makkelijk alleen ergens gaan winkelen en de plannen die ik had zijn helaas op de lange baan geschoven of worden volgens mij niet meer uitgevoerd.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest
Mijn ouders en ik hebben er overgedacht om in maart naar WILDLANDS te gaan en daar in de buurt een huisje te huren. Of we dat nog gaan doen weet ik niet. Volgens mij wil iedereen wel, maar durft niemand er meer over te beginnen in verband met het geld dat het gaat kosten. Maar dat betekend niet dat het nooit gaat gebeuren, alleen het zal waarschijnlijk niet meer binnen dit Project gaan gebeuren.

78. Ga een keer naar Parijs
Ik weet niet zo goed met wie ik hier naar toe moet. Ik wil heel graag gaan, maar niet in mijn eentje. Aangezien het feit de prins op het witte paard zich nog niet heeft aangediend heb ik zo’n vermoeden dat ik er binnen dit Project niet met hem naar toe ga. Ik denk dat het sowieso niet snel gaat gebeuren binnen dit Project. Want het geld groeit mij ook niet op mijn rug en dat besef ik me dondersgoed.

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Ik zou hier met een vriendin heen gaan. Maar door allerlei omstandigheden is het er nog niet van gekomen. Het plan om naar Disneyland Parijs te gaan hebben we dan ook met een aantal jaren uit moeten stellen. Helemaal geen probleem, het is alleen jammer. Maar ik weet ook dat het op dit moment niet mogelijk is. Daarnaast weet ik ook dat mijn portemonnee deze beslissing waardeert.

80. Naar de winter Efteling gaan
Hoelang is de winter Efteling er nog? Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik weet in ieder geval dat als die afgelopen is het niet meer mogelijk is om binnen dit Project naar de winter Efteling te gaan. Toch ga ik niet alles op alles zetten om dit jaar te gaan. Met als reden dat ik gewoon weet dat de mensen waarmee ik wil niet zomaar kunnen. Daarnaast moet iedereen het ook kunnen betalen en ik kan niet voor een ander beslissen op dat gebied.

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Eigenlijk heb ik me nooit serieus met dit doel bezig gehouden. Ik heb nooit geprobeerd om al mijn vriendinnen bij elkaar te krijgen zodat we uit eten konden. Ik denk dat ik het niet durf, veels te bang dat het tussen sommige vrienden niet gaat klikken en dat er dan ruzie aan tafel ontstaat. Ik zou me dan zo rot voelen en bang. Want ik wil dat iedereen het gezellig heeft en dat iedereen elkaar mag.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Nu ik zo eens terug kijk op de afgelopen twee jaar zijn we deze jaren helemaal nergens naar toe gegaan. Geen dierentuin en geen museum. Hier zitten meerdere redenen aan vast. In 2015 en begin 2016 heb ik de agenda behoorlijk beïnvloed met mijn observatie en daarna is er in de familie van alles en nog wat gebeurd. Dat zorgde ervoor dat we niet echt iets konden plannen, helaas.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Hier geldt eigenlijk hetzelfde voor als voor bovenstaand doel, alleen met dat verschil dat ik dit doel graag met vrienden had voltooid. Zij hadden ook geen lege agenda en daarnaast moet ik toegeven dat ik het nooit echt met ze besproken heb, dus zij weten niet dat ik dit heel graag zou willen. Maar dan komt de onzekere Annika om de hoek kijken en die vraagt zich af of zij ook wel met naar een pretpark willen.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling
Waarschijnlijk is dit het eerste doel van dit onderdeel dat voltooid gaat worden. Ik ga namelijk aankomende zaterdag met mijn moeder naar het theater. We gaan naar PAAZ (Psychiatrisch Afdeling Algemeen Ziekenhuis) en ik moet zeggen dat ik er zin in heb. Dit soort onderwerpen spreken mij heel erg aan omdat ik me zelf ook met regelmaat door de GGZ-wereld heen beweeg.

85. Ga naar een onbekende dierentuin
Als we naar WILDLANDS zouden gaan dan is dit doel meteen voltooid. Ik ben namelijk nog nooit in WILDLANDS geweest, dus is het voor mij een onbekende dierentuin. Ik zou heel graag willen zien hoe ze het hebben opgezet. Ik heb het programma gevolgd op SBS 6 en het zag er op televisie echt heel erg mooi uit, ik hoop dat het in het echt ook zo mooi is. Maar daar kom ik maar op een manier achter…

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter