Update DZP vakantie, cultuur en uitjes januari 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het is buiten niet echt heel lekker weer. Voor de meeste doelen is het dan ook veels te koud. Ik loop op het moment zelfs niet graag door de winter Efteling terwijl dat toch alleen in de winter gehouden wordt. Zoals je dus al kan raden is er nog niets aan de doelen gedaan. Ik denk dat dit wel eens een jaar kan worden waarin er heel weinig gedaan kan worden. Ik vermoed dat ik wel eens heel wat roet in het eten kan gaan gooien en dat doe ik absoluut niet bewust!

76. Gaan winkelen op een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik merk dat ik niet heel veel behoeften heb om te winkelen. Niet alleen omdat het veels te koud is, maar ook omdat de meeste winkels niet echt meer leuke kleding verkopen en de winkels waar ze wel leuke kleding verkopen zitten veel verder weg. Ik winkel tegenwoordig heel veel online.

77. Op vakantie naar een plek waar ik nog nooit ben geweest
Ik weet niet of dit doel gaat gebeuren. Ik heb zelf eens gekeken en ik ben er achter gekomen dat de meeste parken bijna geen mindervalide huisjes hebben en dat maakt op vakantie gaan een stuk moeilijker dan gedacht. Ik had wel verwacht dat de meeste parken een paar mindervalide huisjes hadden.

78. Ga een keer naar Parijs
Ik weet niet wanneer dit doel gaat gebeuren. Ik wil het heel graag, maar wie wil er met mij mee? Mijn ouders zitten er niet op te wachten om even naar Frankrijk te rijden. Ze kennen de taal niet en vinden het buitenland sowieso niet roepen. Ik moet iemand anders zien te vinden, maar wie?

79. Naar Disneyland Parijs gaan
Er zijn vrienden die dit ook heel graag willen, maar we hebben nog niet besloten wanneer we precies gaan. We zitten met meerdere factoren waar we van afhankelijk zijn. Het zal dus nog wel heel even op zich laten wachten, maar dat gaat helemaal goed komen. Beter laat dan nooit, zeggen we dan maar.

80. Naar de winter Efteling gaan
Volgens mij is op het moment de winter Efteling aan de gang. Toch heb ik besloten dit winterseizoen niet naar de winter Efteling te gaan. Niet omdat ik niet wil, maar wel omdat er zoveel andere dingen in de planning staan dat het niet gaat lukken om dit er ook nog even bij te nemen. Soms is het teveel.

Bron: www.google.nl

81. Ga eens met vrienden uit eten
Ik moet nog een jaar en negen maanden, dan is dit doel mislukt en mag ik hem met een gerust hart laten mislukken. Ik moet dus nog tien keer een verklaring geven waarom ik dit doel niet ga voltooien. Dat is bijna een uitdaging op zich. Voor het volgende Project moet ik wel iets beter nadenken dan dat ik nu gedaan heb.

82. Ga naar drie onbekende museums (0/3)
Vorig jaar is het niet gelukt om naar een museum te gaan. Zelfs een dagje weg zat er niet echt in. Dit jaar een nieuwe kans. We hoeven er nog maar drie, iets wat eigenlijk te doen moet zijn. Tenminste dat zeg ik op dit moment wel zo makkelijk. Maar er zijn toch wat dingen waardoor het zou kunnen mislukken.

83. Ga naar een onbekend pretpark
Ik denk dat dit jaar het wel eens een uitdaging kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb zo’n vermoeden dat ik dit jaar heel weinig thuis ga zijn en dan is het toch wel lastig om weg te kunnen. Want ik wil wel uitgerust aan zo’n dag beginnen en dat is dan toch best wel een uitdaging.

84. Ga naar een musical of theatervoorstelling
Voor dit doel zou wel eens hetzelfde kunnen gelden. Ik kan natuurlijk niet op de zaken vooruit lopen en we hebben volgend jaar nog, maar ik weet dat er best nog wel wat zaken anders kunnen gaan lopen dan dat ik ooit gedacht had. Ik weet dat dat het leven is, maar toch is het wel jammer.

85. Ga naar een onbekende dierentuin
Dit doel zou ook wel eens op zijn vroegst volgend jaar voltooid kunnen worden, als ik mijn ouders tenminste overgehaald krijg. Ik hoop dat ze tegen die tijd wel weer wat meer zin hebben in een dagje dierentuin. Want dan hebben we al een hele tijd geen dierentuinen bezocht, maar ik weet het niet zeker.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter