Update DZP uiterlijk februari 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik dacht dat het onderdeel eten moeilijk was en dat ik daarmee in de knoop zat. Ik was volgens mij vergeten dat het onderdeel uiterlijk ook nog bestaat. Want dit onderdeel is misschien nog wel erger dan het onderdeel eten. Ik wil ergens ook van dit onderdeel af, dat kan ik op twee manier doen door gewoon alle doelen te laten mislukken (gaat niet gebeuren) of door alle doelen gewoon ”even” uit te voeren. Nou is dat niet echt handig midden in de winter, maar het zou wel de beste optie zijn.

71. Schaf een nieuwe bril aan
Ik wil nog heel even wachten met een nieuwe bril aanschaffen. Ik heb namelijk nog niet echt een nieuwe bril nodig. Al begint deze wel af te zakken en zijn de glazen bijna niet meer schoon te maken. Maar ik kan er nog goed mee zien en dat is toch wel het belangrijkste van een bril. Ik merk alleen wel dat het langzaamaan wat minder word. Dus waarschijnlijk kan ik geen jaren meer wachten.

72. Probeer een keer een ander kapsel
Ik ben in december voor het laatst bij de kapper geweest. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het er gewoon niet zo veel mee heb. Maar af en toe moeten de dode puntjes er toch echt af. Ik besloot toen om het gewoon hetzelfde te houden en ik denk ook niet dat ik mijn kapsel heel snel ga veranderen. Waarschijnlijk meer omdat ik bang ben wat andere vinden dan omdat ik het niet wil.

73. Begeef je in het openbaar in een jurk
In de vorige update zei ik ”het is winter”. Het is op dit moment nog steeds winter en ik weet dat het eigenlijk nog steeds geen excuus is om geen jurk te dragen. Ik associeer jurken met zomer en lekker weer, en laat het dat nou echt niet zijn. Ik weet dat het echt geen excuus is, maar zo voelt het wel een beetje. Ik denk dat ik ook gewoon heel erg tegen dit doel opzie en het daarom accepteer.

74. Begeef je in het openbaar in een korte broek
Ik weet nog niet of ik aankomende zomer in een korte broek ga verschijnen. Maar eigenlijk zou ik het wel moeten doen. Voor dit doel moet het wel echt lekker weer zijn. Het is gewoon te koud om in een korte broek te lopen in de winter, zelfs met een panty of iets eronder. Maar het grootste probleem waar ik mee zit zijn mijn schoenen. Welke schoenen (geen slippers) kunnen daar nou onder?

75. Schaf een blazer of ander net jasje aan voor je bedrijf
Ik kan nog niet zeggen dat ik binnenkort een blazer ga aanschaffen. Ik vind het nog een stap te ver. Maar wie weet hoe ik daar over een paar maanden over denk. Ik denk alleen dat ik het niet aan hoef te schaffen voor mijn bedrijf, want ik vraag me heel erg af of er wel een eigen bedrijf gaat komen. Maar daar heb ik pas in september 2017 echt antwoord op, want dan loopt het Project pas af.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter