Update DZP uiterlijk augustus 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ook dit onderdeel wordt na deze keer niet meer geüpdatet. Het Project begint echt ten einde te lopen en ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg vervelend vind. Natuurlijk is het jammer dat het niet gelukt is om alle doelen te voltooien. Maar dat ligt gewoon ook aan de keuzes die ik gemaakt heb. Ik ben er dan ook niet super rouwig om. Ik verwacht niet dat het mij in de aankomende weken gaat lukken om de doelen die nog ”openstaan” te voltooien. Maar dat ligt deels ook aan het weer en aan mijn portemonnee. Het zal een beetje mee moeten zitten om het te laten slagen.  

71. Schaf een nieuwe bril aan

72. Probeer een keer een ander kapsel

73. Begeef je in het openbaar in een jurk
Ik had een jurk besteld maar deze viel absoluut niet mooi. Ik besloot om hem terug te sturen. Ik heb daarna niet meer geprobeerd om een andere jurk te zoeken. Ik merkte toen ik hem aanhad dat ik me er toch niet heel prettig in voelde. De keus was daarom snel gemaakt. Daarnaast is het weer ook niet echt goed meer geweest waardoor de mogelijkheid om hem aan te trekken klein was geweest.

74. Begeef je in het openbaar in een korte broek
Ik had ook een korte broek besteld. Maar deze was veels te klein. Ik merk dat mijn maten op het moment niet helemaal zijn wat ik wil. Maar dat ligt niet alleen aan mezelf. De maten zijn ook totaal niet realistisch bij de meeste winkels. Maar goed, ik heb hem teruggestuurd en omdat het weer daarna al snel slecht werd heb ik geen nieuwe korte broeken meer geprobeerd. Ik vond het wel best.

75. Schaf een blazer of ander net jasje aan voor je bedrijf

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter