Update DZP studie en werk november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb er heel even over nagedacht om dit de laatste update te laten zijn over dit onderdeel voor dit Project. Maar ik heb besloten om dat niet te doen omdat ik vind dat ik mezelf wel met deze doelen moet blijven confronteren. Dat gebeurd niet als ik deze updates niet schrijf. Ik wil niet opeens zeggen dat ik alle doelen nog kan voltooien als ik mezelf blijf confronteren met deze doelen, maar al voltooid ik nog maar een doel dan ben ik al heel blij. Maar ik besef me dat sommige doelen wel iets gevoeliger ligt en dat het niet zo simpel is om ze even te voltooien, maar toch.

61. Haal de fase Propedeuse

62. Haal de Hoofdfase

63. Vind een stageplek voor je studie

64. Mijn HBO studie afronden

65. Geef jezelf iets cadeau als je geslaagd ben

66. Vind een baan
Ik ben totaal niet opzoek naar een baan ondanks dat ik nu weet dat de opname van de baan is. Ik ben wel heel erg zoekende naar wat ik nou precies wil. Want het is niets voor mij om mijn hand op te houden bij de overheid. Iets wat ik absoluut niet doe zonder reden, maar mijn hart ziet het nog wel eens anders dan mijn verstand en dat zorgt nog wel eens voor oorlog van binnen. Dat weet ik.

67. Krijg een vast contract
Ik weet het dit doel gaat nooit meer gebeuren. Want al zou ik in de aankomende tijd een baan vinden meestal heb je wel meerdere tijdelijke contracten voordat je een vast contract krijgt en sommige tijdelijke contracten duren ook nog eens een jaar, die tijd heb ik niet eens meer voordat het Project afloopt. Maar ergens was het wel goed om na te denken over wat ik nou precies wil met mijn leven…

68. Geef jezelf iets cadeau als je een vast contract heb
Ik ben er achter dat ik mezelf heel graag wil belonen als ik iets behaald heb, maar dat ik het ook heel moeilijk vind om mezelf te belonen. De keren dat ik mezelf een cadeau heb gegeven, zomaar uit het niets is echt op een hand te tellen terwijl ik vroeger echt een gat in mijn hand had en er geen euro in mijn spaarpot mocht blijven zitten. Maar tegenwoordig ben ik haast het tegenovergestelde van vroeger.

69. Zorg ervoor dat je eigen bedrijf van de grond komt
Nee… Ik wil dit doel eigenlijk al laten mislukken, maar dat mag ik niet van mezelf. Zoals ik in de inleiding al zei wil ik dat ik af en toe met deze doelen geconfronteerd word in de hoop dat ik toch iets ga ondernemen op het gebied van dagbesteding. Helemaal niet zo’n gekke gedachten. Op deze manier word ik namelijk toch minstens een keer per twee maanden geconfronteerd met dat feit.

70. Geef jezelf iets cadeau als je je eerste klant heb
Ik denk dat voor dit doel hetzelfde geldt als voor doel 68. Geef jezelf iets cadeau als je een vast contract heb. Ik zou mezelf heel graag willen belonen als ik dit doel behaald heb, maar ik zou het ook heel moeilijk vinden om dat te doen. Toch vind ik dat ik het zou moeten doen als het mij zou lukken. Maar aangezien het feit dat ik (voorlopig) geen eigen bedrijf start zal dit niet snel gebeuren.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter