Update DZP studie en werk juli 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het UWV heeft besloten dat ze mij willen spreken over de mogelijkheid om te werken. Ik weet niet of dat nou de afspraak was of dat ze gewoon weer eens beseffen dat ik ook nog besta en dat ze me lastig willen vallen. Ik weet wel dat ik doodmoe word van het feit dat ze dit soort dingen willen doen. Aan de andere kant snap ik het ook wel, ik leef op de kosten van de staat. Maar dat doet eigenlijk heel Nederland. Alleen iedereen heeft niet gevoel dat ik iets terug doe, dat ik geld oplever. Wat niet helemaal waar is, want dankzij mij hebben artsen en ambtenaren werk! *Pinkoog!*

61. Haal de fase Propedeuse

62. Haal de Hoofdfase

63. Vind een stageplek voor je studie

64. Mijn HBO studie afronden

65. Geef jezelf iets cadeau als je geslaagd ben

66. Vind een baan
Ik wil heel graag, maar of ik hier mijn energie in moet steken is nog maar de vraag. Ik ben heel benieuwd wat het UWV binnenkort zegt. Ik wil wel werken, maar ik ben bang dat ik binnen een paar weken of maanden moet zeggen ”sorry, ik ben te moe en ik moet echt aan mezelf denken”. Ik weet zeker dat ik de uren die het UWV voor mij in gedachten heeft teveel zijn, maar zij denken er anders over.

67. Krijg een vast contract
Het zou toch bijzonder zijn, een baan vinden en een vast contract aangeboden krijgen binnen twee maanden. Ik denk dat ik dat kan dromen. Want als een baas me aan neemt gaat hij mij echt niet binnen een paar weken een vast contract aanbieden. Ik besef me dat het niet realistisch is om dit doel te laten staan. Maar de afspraak staat nog steeds, is het mogelijk dan blijft het doel staan tot de laatste dag. .

68. Geef jezelf iets cadeau als je een vast contract heb
Daarom staat dit doel ook nog niet op mislukt. Het klinkt niet realistisch om een vast contract te krijgen, maar het zou zomaar kunnen. Als het lukt moet het ook mogelijk zijn om mezelf een cadeau te doen. Het is alleen mezelf voor de gek houden, maar ik ben daar een stuk strenger in geworden nadat er in het vorige Project doelen waren die ik toch had kunnen voltooien ondanks dat ik dacht van niet.

69. Zorg ervoor dat je eigen bedrijf van de grond komt
Ik ben niet van plan om een eigen bedrijf op te richten. Ik kom een hele boel energie tekort. Als ik het al niet volhoud om een blog te onderhouden dan denk ik dat een eigen bedrijf, met echte verplichtingen een te grote uitdaging is voor dit moment. Dat betekend niet dat het me niet gaaf lijkt. Maar voor nu lijkt het mij gewoon niet verstandig. Ik zal dit plan dan ook in de ijskast zetten.

70. Geef jezelf iets cadeau als je je eerste klant heb
Dit doel staat daardoor ook in de ijskast. Ik weet waar het op uitdraait, maar ik blijf streng. 28 september worden de doelen mislukt. Gewoon een heel onderdeel dat uitdraait op mislukking, dat had ik niet verwacht op het moment dat ik deze doelen opzette. Ik ga in ieder geval de doelen om een eigen bedrijf te beginnen niet meenemen naar het volgende Project. Over de rest denk ik nog na.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter