Update DZP social media januari 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Een nieuw jaar en nog een paar maanden om de laatste doelen te voltooien. Als ik de openstaande doelen nog wil voltooien dit jaar dan zal ik flink aan deze doelen moeten trekken. Ik weet niet of ik daar nou wel zo’n zin in heb. Want in sommige doelen zie ik namelijk helemaal geen meerwaarde en dat maakt het best lastig om energie te stekken in die doelen. Toch heb ik me deze doelen in 2015 opgelegd en ik moet gewoon doorgaan met deze doelen. Ik moet er het beste van zien te maken en de doelen die ik nog kan voltooien moet ik proberen te voltooien.

51. Mijn e-mail opruimen en opgeruimd houden, het hele project (opnieuw proberen)

52. Probeer aan het einde van het Project 50 vind ik leuks op Facebook te hebben (22/50)
Ik ben best wel wat vind ik leuks kwijt geraakt door de overstap en hoewel dat jammer is ben ik er niet heel rouwig om. Ik promoot mijn blog ook niet waardoor ik mijn Facebookpagina eigenlijk een beetje vergeet. Slordig ik weet het, maar wel de waarheid. Ik ben soms zo ontzettend druk met andere dingen en dit zit absoluut niet in mijn systeem en dat zorgt ervoor dat ik hem vergeet.

53. Probeer aan het einde van het Project 50 Bloglovin-volgers te hebben (2/50)
Ik had best wel wat volgers op Bloglovin maar door de verandering van domeinnaam is dat verloren gegaan (en door een fout van mij), helaas. Ik merk dat mensen mijn nieuwe blog niet echt kunnen vinden. De bezoekers doen het redelijk, maar ik heb niet het idee dat ze echt blijven hangen, dat ze terug komen voor een volgend artikel. Helaas. Maar ik heb liever oprechte volgers dan neppe volgers.

54. Probeer elk jaar een dag lang niet op een social media site te kijken

55. Probeer een half jaar lang elke dag een foto te plaatsen op Instagram (0/182)
Ik heb nu al zo vaak voorgenomen om aan dit doel te beginnen en eerlijk gezegd begin ik er elke keer weer niet aan. Ik zie namelijk de meerwaarde van dit doel niet. Natuurlijk is het leuk om met regelmaat te laten zien wat ik aan het doen ben, maar om nou elke keer een foto van mijn blog online te gooien of van het feit dat ik voor de televisie zit. Het lijkt mij niet echt interessant.

56. Probeer een half jaar lang elke dag een tweet te plaatsen op Twitter (0/182)
Ik post met regelmaat iets. Maar ik zit soms hele dagen niet op Twitter en soms wil ik een Tweet plaatsen en denk ik, laat maar. Ik merk dat ik Twitter best wel eens gebruik om te klagen en dat is eigenlijk niet helemaal de bedoeling. Ik wil namelijk niet alleen maar klagen, er gebeuren ook genoeg mooie dingen in mijn leven. Soms zit het even tegen, maar vaak zit het mee!

57. Probeer alle links van je blogberichten op je Facebook-pagina te zetten (-/-)
Ik zei nu net al dat ik mijn Facebookpagina te weinig promoot en mijn Facebookpagina een beetje vergeet. Ik kan het niet mooier maken dan dat het is. Dit is dan ook zo’n doel waarbij ik denk waarom zou ik hier mijn energie insteken, want het heeft toch geen meerwaarde en dat zorgt ervoor dat ik mijn motivatie voor dit doel kwijt ben. Toch wil ik proberen om hem alsnog te halen, want dat was wel het doel.

58. Probeer van alle doelen een foto op Instragram en je Facebookpagina te zetten (0/101)

59. Maak elke donderdag een selfie, plaats die op Instagram en dat het hele project lang (1/143)

60. Maak een account aan op social media sites die je nog niet hebt

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter