Update DZP slaapkamer september 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Twee van de drie doelen die nu nog niet voltooid zijn zullen niet meer voltooid worden. Dit komt omdat ik geen mogelijkheid zie om ze te voltooien. Ik wil geen geld meer uit gaan geven aan dingen die ik straks niet mee kan nemen naar mijn eigen huis. Aan de ene kant is het jammer dat deze doelen niet voltooid worden aan de andere kant ook niet. Want het betekend wel dat ik zicht heb gekregen op een eigen huis en dat was iets waar ik aan het begin van het Project alleen nog maar van kon dromen. Het andere doel kan ik gelukkig wel voltooien zoals het er nu naar uitziet. 

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Nog een paar weken volhouden dan is dit doel (waarschijnlijk als enige van dit onderdeel) voltooid. Ik moet zeggen dat het me dit keer iets minder moeite heeft gekost dan in het vorige Project. Maar in dit Project heb ik niet de behoeften gehad om mijn boekenkast opnieuw in te delen. Daardoor kon ik elke keer mijn spullen weer op dezelfde plek zetten als dat ze eerst stonden dat scheelde mij een hoop rommel.

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Dit doel zal waarschijnlijk mislukken. Ik heb al meerdere keren gekeken naar een mogelijkheid om het whiteboard op te hangen maar ik zie geen enkele mogelijkheid om dat op dit moment te doen. Want het moet ook nog eens een plek zijn waar ik goed bij kan om er iets op te schrijven. Maar mijn whiteboard gaat gewoon mee naar mijn eigen huis en daar komt hij in de keuken te hangen. Helemaal geen probleem.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Ook dit doel gaat niet uitgevoerd worden. Ik wil heel graag van mijn saaie witte kasten af, maar ik vind het zonde om nu nog geld uit te geven aan iets wat ik straks niet mee kan nemen naar mijn eigen huis. Deze kasten staan ingebouwd en kunnen daarom met geen mogelijkheid mee. Ik zal dus zelf een kledingkast moeten kopen. Helaas. Maar aan de andere kant geen ramp, want deze kasten zijn heel erg klein.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter