Update DZP slaapkamer november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Nog iets minder dan een jaar en dat zit het Project er alweer op. Dan kunnen we alweer uitkijken naar het volgende Project. Ik weet in ieder geval zeker dat geen van de mislukte doelen uit dit onderdeel mee gaan naar het volgend Project. Simpel weg omdat ik hoop dat dat niet nodig is en ik niet wil dat ik nog geld ga besteden aan deze slaapkamer. Ik hoop dat ik voor het volgende Project allemaal doelen kan neerzetten die met een eigen huis te maken hebben! Ik hoop dat ik nog een hoop doelen alsnog kan voltooien, maar ik geef sommige doelen weinig kans.

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Dit moet echt goedkomen. Ik houd het al zolang vol om mijn boekenkast netjes te houden, het moet gewoon lukken om de laatste maanden ook vol te houden. Ik merk soms wel eens dat ik sommige dingen niet goed terugzet, maar zodra ik dat doorheb zorg ik er meteen voor dat ik het op de juiste plek neer zet.

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Ik heb hem nog steeds niet hangen en ik ben bang dat het ook niet meer gaat lukken om hem op te hangen. Ik zou hem heel graag hebben hangen zodat ik kan uitproberen of het mij lukt om alles wat ik niet mag vergeten op te schrijven in de hoop dat ik op die manier ook veel meer dingen gedaan krijg, maar dat kan nu nog niet.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)
Ik heb nog steeds niet echt een beslissing genomen. Ik wil heel graag een andere en soms zie ik in de reclames een hele mooie stereo-installatie, maar ik durf hem nog niet te nemen. Ik ben veels te bang dat ik tegen de tijd dat ik het huis uit ga een veel leukere stereo-installatie zie en dan baal dat ik er al een heb.

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Nog iets minder dan een jaar en dan is het toch echt zo dat ik deze met goed fatsoen kan laten mislukken. Ik weet dat dat gaat gebeuren en toch kan ik het niet om hem nu al te laten mislukken. Ik wil de mogelijkheid open houden. Want stel dat ik toch besluit om de kasten alsnog op te gaan fleuren dan heb ik dit doel al mislukt.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter