Update DZP slaapkamer mei 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Van de drie doelen die op dit moment nog open staan is er nog maar een doel waarvan ik verwacht dat ik hem kan voltooien. De andere doelen weet ik eigenlijk al van dat het niet meer gaat lukken en toch laat ik de doelen niet al mislukken. Ik weet dat dat te maken heeft met ”misschien voltooid ik hem alsnog”. Het is de grootste onzin, maar toch is het iets waar ik enorm ”bang” voor ben. Ik weet dat het echt de grootste onzin is, want mislukt is mislukt en er gaat niemand dood als ik hem alsnog voltooid. Ik heb dan wel wat minder geld in de pot, maar dat is alles.

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Ik heb mijn boekenkast nog niet aangeraakt. Ik wil deze ook heel graag uitzoeken en opruimen, maar ik weet dat het dan een paar dagen een rommeltje is en dan is dit doel mislukt. Dus ik wacht met opruimen en uitzoeken totdat ik klaar ben met dit Project, want dit doel moet voltooid worden.

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Ik heb bekeken of het een mogelijkheid was om hem in plaats van mijn prikbord te hangen. Ik kwam er alleen achter dat de spijkers op de verkeerde plek hangen waardoor hij daar niet past. Ik kan hem dus gewoon nog steeds niet kwijt. Ik zal moeten wachten totdat ik het huis uitga en dat duurt nog heel even.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Ik vraag me af waarom ik dit doel niet gewoon laat mislukken? Ik bedoel ik heb toch een goede reden om hem niet te voltooien. Ten eerste heeft het geen zin meer om de kasten op te fleuren en ten tweede is het behang waar ik de kasten mee op wou fleuren weg. Toch laat ik hem staan tot september.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter