Update DZP slaapkamer maart 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Er zijn nog drie doelen van dit onderdeel en bij alle drie de doelen weet ik niet zo goed wat ik er mee aan moet. Er zitten twee doelen tussen die ik niet ga behalen, gewoon omdat ik er geen moeite voor wil gaan doen en er zit een doel tussen dat wel kan lukken, als ik mijn best er maar voor doe. Maar dat betekend niet dat ik echt heel veel over dat doel te vertellen heb. Ik heb waarschijnlijk heel weinig doelen voltooid van dit onderdeel op het moment dat het Project afgelopen is. Iets waar ik wel een beetje van baal, aan de andere kant ik heb niet goed nagedacht over dit onderdeel.

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Het lukt me nog steeds om mijn boekenkast netjes te houden. Ik ben op het moment wel veel bezig met uitzoeken en opruimen, maar ik ben nog niet bezig geweest in mijn boekenkast. Het is namelijk de bedoeling dat ik alles eens uitzoek en als ik het niet meer wil dat ik het dan eens opruim, want er staat een hoop in dat ik niet meer wil.

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Ergens zit ik de laatste tijd te denken om hem op te hangen, ik kan hem niet kwijt, maar ik wil zo graag uitproberen of het werkt wat ik in gedachten heb. Ik wil kijken of het werkt om per dag op te schrijven wat ik moet en wil doen, in de hoop dat ik op die manier minder vergeet. Ik weet dat ik hem dan op een plek moet hebben dat die in het zicht staat.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Ik roep het al de hele tijd, dit doel gaat niet gebeuren. Ik weet niet eens waarom ik hem niet al heb laten mislukken. Misschien hoop ik dat de kasten zichzelf opfleuren. Ik weet dat dat nooit gaat gebeuren. Toch ben ik er nog niet klaar voor om dit doel te laten mislukken, waarschijnlijk omdat ik dan bang ben dat ik hem straks alsnog ga voltooien.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter