Update DZP slaapkamer juli 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Er staan in dit onderdeel nog drie doelen die niet mislukt om voltooid zijn. Van een doel verwacht ik dat hij aan het einde van het Project voltooid is. Van de andere twee doelen verwacht ik dat ze aan het einde van het Project als mislukt weggezet worden. Dit is niet omdat ik ze niet wil voltooien, maar wel omdat ik geen mogelijkheid zie om ze te voltooien. Ik verwacht niet dat in de aankomende maanden de mogelijk zich alsnog voordoet, maar ik heb mezelf al vaker verbaasd dus ze worden pas aan het einde van het Project beoordeeld. Nu is het even afwachten. 

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Mijn boekenkast is nog steeds netjes. Er vallen wel eens boeken om doordat mijn kamerdeur iets te hard dicht gedaan wordt, maar dat is ook alles. Ze staan op de plek waar ze horen en dat is het belangrijkste. Daarnaast staan in mijn boekenkast geen dingen die daar niet horen. Tenminste voor mijn doen, want de meeste mensen bewaren hun cd’s niet in hun boekenkast. Maar ruimte gebrek!

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Ik heb geen mogelijkheid om hem op te hangen. Iets waar ik tijdens het opstellen van de doelen geen rekening mee heb gehouden. Een fout waar ik van geleerd heb. Het whiteboard ligt daardoor heel mooi in zijn doos stof te vangen. Geen probleem, heb ik hem alvast voor het moment dat ik het huis uit gaat. Maar dan gaat hij niet in de slaapkamer hangen, maar waarschijnlijk in de keuken.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Dit doel gaat ik niet meer uitvoeren. Ik weet dat ik hem dan het beste kan laten mislukken. Maar ik wil mezelf wel aan de regel houden die ik aan het begin van het Project heb opgesteld. Geen doelen laten mislukken als er ook maar een kans is dat hij toch lukt. Dit is zo’n doel, de kans dat hij alsnog voltooid word is heel klein, maar er is een kans. Ik hoef nog maar ruim twee maanden, dus dan valt de beslissing.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter