Update DZP slaapkamer januari 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb weer een doel moeten laten mislukken. Maar deze keer heb ik er goed over nagedacht en heb ik een goede reden. Verder is er aan dit onderdeel niet heel veel veranderd. Ik heb ook niet heel veel doelen meer over van dit onderdeel. Zolang ik mijn boekenkast maar netjes houd, dan ben ik tevreden. Want het ziet er op het moment naar uit dat dat het enige doel is dat aan het einde van het Project voltooid word. De andere doelen zijn een twijfelgeval waarvan ik eigenlijk al weet waar het gaat eindigen. Maar ik wil mezelf het voordeel van de twijfel geven!

46. Mijn slaapkamer het hele project netjes houden (opnieuw proberen)

47. Mijn boekenkast het hele project netjes houden (opnieuw proberen)
Ik kan heel goed mijn boekenkast onderhouden. Ik moet gewoon de deur niet opendoen en er een boek uithalen. Want zodra ik dat doe gaat het mis. Ik moet nog een paar maanden dit doel zien vol te houden en dan kan ik hem voltooien. Ik hoop dat mij dat lukken aangezien het feit ik het al zolang volgehouden heb vermoed ik dat het mij deze laatste maanden ook wel moet lukken.

48. Koop een whiteboard en hang die op in je slaapkamer
Hij ligt nog steeds heel mooi onder mijn schuine muur te wachten totdat ik hem op hang. Helaas heb ik in deze kamer geen ruimte dus ik zal moeten wachten totdat ik hem op kan hangen in mijn eigen huis. Ik heb dit doel dus deels voltooid en zoals het er naar uitziet gaat hij ook deels mislukken. Helaas. Ik ben er ondertussen wel achter dat het gewoon heel moeilijk is om alle doelen te voltooien.

49. Koop een goede stereo-installatie (opnieuw proberen)
Ik heb dit doel laten mislukken omdat ik heb besloten dat er geen stereo-installatie meer komt. Mijn speakers hebben het namelijk in november begeven en daarvoor moesten nieuwe komen. Ik besloot om nieuwe te kopen die ik meteen voor hetzelfde doel kon gebruiken als een stereo-installatie. Want ik bedacht me dat ik helemaal niet vaak gebruik zou gaan maken van een stereo-installatie als ik mijn computer heb.

50. Fleur de witte kasten in je kamer eindelijk eens op
Ik ga niets aan dit doel doen. Zoals het er nu naar uitziet gaat het nog zo’n klein anderhalf jaar duren voordat ik het huis uit ga en ik investeer niets meer in deze kamer als het niet hoeft. En als ik dan toch iets moet investeren dan doe ik het op zo’n manier dat ik het later ook mee kan nemen naar mijn eigen woning zodat ik het niet hoef weg te gooien of achterlaten.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter