DZP oktober 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Yes, het gaat weer een stuk beter met me. Ik ben absoluut nog niet in staat om te zeggen dat ik mijn dip heb overwonnen. Maar ik voel me een stuk beter en heb het gevoel dat ik de regie over mijn leven weer terug heb. Het is soms best eng om te zeggen dat ik weer wat meer op mezelf vertrouw, maar het gaat helemaal goed komen. Ik ben alleen deze maand niet in staat geweest om heel veel aandacht aan dit Project te besteden. Ik heb geprobeerd om geen doelen te laten mislukken en dat is wel gelukt, maar het is niet zo dat er opeens een hele boel doelen zijn voltooid. 

Bloggen
Het is me deze maand wel gelukt om wat meer te bloggen. Ik heb geen blogmarathon gehouden, maar ik had met regelmaat zin om te bloggen en er kwam op zulke moment ook echt een blog uit mijn vingers. Daar was ik al heel gelukkig mee, want dat zat er de afgelopen maanden al niet echt in. Vaak had ik toen niet eens de zin om te bloggen. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik geprobeerd heb om weer wat aandacht aan mijn blog te besteden. Er zijn nog een hele boel blogs niet geschreven en de achterstand loopt nog steeds op, maar ik blog in ieder geval weer en heb mijn uitlaatklep weer gevonden.

Bloglovin
Wat me deze maand ook opeens opviel was dat mijn blog nog steeds niet echt gevonden wordt. Zowel niet op bloglovin als mijn Facebookpagina. Ik weet dat het een lastige klus gaat worden om genoeg volgers te krijgen. Tenminste genoeg volgers voor de doelen, maar dat het zo moeilijk zou worden had ik niet verwacht. Ik had gehoopt dat mensen mijn blog zouden gaan volgen nu onder aan de berichten een link naar mijn social media kanalen staat. Maar dat valt behoorlijk tegen. Het is niet anders. Ik weet dat ik zelf ook niet echt mijn best doe mijn bloglovin en Facebookpagina te promototen, maar toch.

Voor mezelf
Ik zei in de update voor mezelf oktober 2016 dat ik echt mijn best moet gaan doen om meer computerspelletjes te gaan spelen. Ik ben daarom aan de slag gegaan, maar heel veel zin om een spelletje te spelen heb ik eerlijk gezegd niet. Ik merk dat ik liever op social media rondhang. Ik heb wel wat meer geduld om iets te ondernemen, maar ik ben al snel moe en heb weinig geduld. Als een spelletje niet in een keer lukt dan is de kans groot dat hij al heel snel afgesloten word. Ik start daar in tegen wel met regelmaat een computerspelletje op in de hoop dat het me op dat moment wel lukt om er een te spelen.

Beter voelen
Ik ben in ieder geval blij dat het mij lukt om mijn aandacht weer een beetje bij het Project te houden. Ik hoop dat het me in de aankomende maanden steeds beter afgaat. Ik wil weer wat meer gaan lezen en ook andere doelen wil ik meer gaan oppakken. De belangrijkst is misschien nog wel het bloggen. Ik hoop echt dat het me gaat lukken om daar nog wat meer aandacht aan te besteden. Ik wil niks forceren, maar in het belang van het Project kan het geen kwaad. Verder is het vooral belangrijk dat ik me de aankomende tijd een stuk beter ga voelen, want ik voel me nog steeds niet honderd procent!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter