DZP november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Deze maand is eigenlijk gegaan zoals het hoort. Tenminste qua aandacht voor het Project. Ik heb deze maand echt wel geprobeerd om wat aan het Project te doen. Het is niet helemaal geslaagd uitgepakt bij alle doelen. Maar ik ben in ieder geval trots op wat ik bereikt heb. Want ik ben weer bezig en hoewel het voor sommige doelen te laat komt zal ik de doelen pas laten mislukken als het echt niet anders kan. Ik ga kijken hoe ver ik kom en ik hoop dat de meeste doelen nog gaan lukken. En anders dan heb ik pech, maar kan ik tenminste wel zeggen dat ik het geprobeerd heb. 

Bloggen
Wat deze maand vooral heel erg gelukt is bloggen. Ik heb iets meer dan vijftig blogs online gezet. Het is niet super veel, maar vergeleken met de afgelopen maanden is het hartstikke veel. Ik wil niet beweren dat het mij gelukt is om over alle onderwerpen te bloggen, maar ik ben wel een heel eind gekomen. Ik het is me deze maand dan ook gelukt om de achterstand een stukje naar beneden te krijgen. Toch zal ik de aankomende maanden nog een hele boel blogs online moeten zetten voordat ik kan zeggen dat het gaat lukken om de 2.000ste blog online te krijgen binnen het Project. Ik doe mijn best in ieder geval.

Wishlist
Deze maand heb ik ook een doel kunnen voltooien. Helaas had dat meteen het gevolg dat er ook een doel mislukt is. Ik had als doel om een duur ding aan te schaffen van mijn wishlist. Toen deze maand de speakers van mijn computer het begaven moest ik op zoek naar nieuwe. Deze heb ik aangeschaft. Ik bedacht me aan wel dat het helemaal geen zin heeft om dan ook een stereotoren aan te schaffen omdat ik die toch niet veel zal gebruiken. Zeker niet omdat het mogelijk is om mijn Ipod rechtstreeks op mijn speaker set aan te sluiten. Dus dat doel heb ik meteen laten mislukken, want die gaat er niet meer komen.

Eten
Ik heb deze maand ook iets nieuws gegeten. Ik was bij mijn peetouders en bij hun krijg ik regelmatig iets wat ik niet ken. Helemaal geen ramp, want dat is juist iets wat ik leuk vind. (Als ik het ook lekker vind). Ik weet niet zo goed meer wat het nou precies was, maar ik weet wel dat ik het wel lekker vind. Ook kreeg ik een heel nieuw gerecht. Daar zaten niet echt dingen in die ik niet kende, maar het was meer dat ik deze samenstelling niet echt kende. Ik vond het in ieder geval niet vervelend en was dan ook best trots op mezelf dat ik het allemaal op heb. Mijn ouders zijn namelijk niet zo’n fan van nieuwe dingen proberen.

Computerspelletjes
Ik ben deze maand ook bezig geweest met boeken lezen die met een letter begonnen die ik nog niet gehad had. Het waren geen spannende boeken, maar ik houd gewoon van lezen. Verder ben ik deze maand wel druk geweest met computerspelletjes spelen. Ik moet namelijk nog vijf computerspelletjes uitspelen om dit jaar niet in de problemen te komen. Dat is best veel en ik weet niet of het echt gaan lukken. Maar ik doe mijn best. Het deze maand zelfs gelukt om een film te bekijken. Ik had de rust om er voor te gaan zitten. Ook al moet ik bekennen dat ik hem in meerdere delen heb bekeken.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter