DZP november 2015

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb al een paar maanden de update te laat online gezet. Sommige moeten nog steeds online komen. Ik weet namelijk niet echt wat ik moet vertellen. Het Project loopt op het moment niet helemaal zoals ik zou willen. Niet dat er teveel doelen mislukken of dat de doelen maar niet voltooid worden. Want daar heb ik wel vertrouwen in. Maar het liefst zou ik wat meer resultaten zien. Ik zou willen dat ik de updates allemaal op tijd online zou kunnen hebben, dat ik mezelf niet steeds af hoef te vragen wanneer de laatste was.

11-dzp-november-2015

Updates
Ik ben dus nog steeds bezig met updates schrijven uit mei dit jaar. Sommige updates zijn ondertussen helemaal bij, maar dat zijn er maar een paar. Ik zou wel sneller willen, maar ik wil het ook goed doen. Ik hoop dat het me lukt om in december alle updates online te hebben, maar ik moet er 22 uit het verleden schrijven, dus dat is best veel. Meer dan mijn best kan ik niet doen. En ik moet ergens trots zijn dat we al zo ver zijn, want dit is me de afgelopen jaren niet gelukt. Ik houd het bloggen steeds beter vol en het lukt me steeds beter om vooruit te schrijven.

Mijn gezondheid
Maar niet alleen het schrijven van de updates is een probleem. Sommige doelen lopen ook niet helemaal zoals ik zou willen. Ik heb tijd zat voor de meeste doelen alleen de uitvoering laat te wensen over. Ik neem er vaak geen tijd voor. Zo zou ik echt wel wat vaker een film kunnen kijken, ik vind het nog leuk ook, maar de tijd neem ik er niet voor. Zelfs nu ik ziek ben (26-11-2015) zit ik op mijn bed met mijn laptop en ben ik bezig met berichten online zetten. Op zich helemaal niet verkeerd, maar wat meer me-time zou ook goed zijn voor mijn gezondheid.

Motivatie
Deze updates schrijven is leuk, want op deze manier krijg meestal wel door waar ik meer aandacht moet besteden. Meestal kijk ik mijn lijst weer even na en besef ik me dat er een paar doelen opstaan die aandacht eisen. Daardoor ben ik meestal weer gemotiveerd om wat aan die doelen te doen. Maar de afgelopen maanden heb ik de updates niet echt geschreven dus ook niet de lijst bekeken. Ik ben daardoor de laatste tijd de motivatie een beetje kwijt geraakt. We zijn dus eigenlijk in een neerwaarts spiraal terecht gekomen. Waar we nu weer aan het uitklimmen zijn.

In het ogen houden
Maar om sommige doelen te halen moet ik de aankomende maand nog best wel mijn best gaan doen. Want anders mislukken bepaalde doelen echt wel en dat zou best wel balen zijn. Ik moet volgend jaar proberen om wat beter op te letten zodat dit niet gebeurd. Maar ik besef me dat het soms best wel moeilijk is om alle doelen in het oog te houden. Dat lukt alleen als je maandelijks of eens per twee maanden een update schrijft. Dus dat wil ik toch gaan proberen volgend jaar, maar ik weet dat ik het niet reëel van mij is omdat echt te verwachten. We doen ons best, dat is genoeg.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter