DZP maart 2012

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik voorspelde het vorige maand al maar er zijn helaas weer een paar doelen mislukt. Er zijn ook wel wat doelen ”voltooid” maar dat is ook eigenlijk alleen maar omdat Rambo overleden is. Verder zijn er eigenlijk geen doelen voltooid deze maand en hoewel dat jammer is is het eigenlijk ook wel logisch. Het kan namelijk niet elke maand lukken om doelen te voltooien. Het betekende alleen wel dat ik nieuwe doelen moest verzinnen en dat was nog best wel een grote uitdaging.

Nieuwe doelen 
Ik heb daarom ook besloten om geen nieuwe doelen meer te verzinnen voor doelen die mislukt zijn. Het gaat geen doen zijn in dit tempo, er moeten dan maandelijks zoveel doelen vervangen worden dat ik wel een hele voorraad doelen mag hebben staan. Toen ik dit doel neerzette in de lijst had ik verwacht dat ik hooguit drie à vier doelen moest laten mislukken. Dat dat een beetje rooskleurig was is mij ondertussen ook duidelijk, ik heb daarom dit besluit genomen. Dat geeft rust.

Elke dag bloggen
Wat mij ook niet gelukt is deze maand om elke dag een blog online te zetten. Dat is iets wat ik wel heel graag wil, maar het is mij nog niet gelukt. Ik merk dat ik de berichten heel gehaast aan het typen ben als ze dezelfde dag online moeten en dat ik niet echt de tijd neem om het bericht nog eens te controleren voordat het online komt. Ik weet dat het mogelijk moet zijn om berichten in te plannen maar ik snap nog niet helemaal hoe het werkt, dus dat moet ik eens gaan uitzoeken.

Het verleden
Ook het doel om elke maand iets over mijn verleden te vertellen is gesneuveld. Ik had verwacht dat ik bergen met onderwerpen zou hebben, want er is immers zoveel gebeurd in mijn verleden, maar de meeste onderwerpen voelen toch iets te privé. Ik dacht daarnaast ook dat ik alleen op die manier kon laten zien wie ik ben, maar dat valt natuurlijk ook wel mee. Ik kan ook op deze manier laten zien wie ik ben. Dus er komen nog maar weinig blogs over mijn verleden online.

Huisdieren
Ik ben vorige maand niet meegelopen met de honden uitlaten. Daardoor is het doel om minstens een keer per maand mee te lopen als de honden uitgelaten worden mislukt. Verder zijn er op het gebied van huisdieren nog meer ontwikkelingen geweest. Mijn cavia Rambo is een paar weken geleden overleden. Er waren doelen die betrekking hadden op hem, omdat hij overleden is kan ik deze doelen niet meer uitvoeren. Ik heb besloten dat ik die doelen mag voltooien.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter