DZP juni 2015

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb al bijna twee maanden niet echt over het Project geblogd, alle berichten staan achter de schermen te wachten totdat ik de laatste hand leg aan ze. Maar ik kan me er niet toe zetten. Het is niet zo dat er nou hele bijzondere ontwikkelingen zijn op het moment, en de dingen die gebeurd zijn bespreek ik liever uitgebreid in een blog. Ik weet dan ook niet wat mij op het moment tegenhoudt om de berichten even af te schrijven en te publiceren. Maar er zal wel iets zijn, ik wil niet meer stilstaan, ik wil vooruit.

6-dzp-juni-2015

Nu even niet…
Ik ben dan ook niet van plan om in dit blog de onderwerpen met enige ontwikkelingen te beschrijven. Het komt wel op het moment dat ik daar klaar voor ben, is dat morgen is dat prima, maar is dat volgende maand, dan is het ook prima. Ik heb gemerkt dat hoe harder ik me bezig houd met een Project tegen me zin in hoe meer doelen er mislukken. Dat komt op zo’n moment gewoon omdat ik het dan met tegenzin doet en er snel van af wil zijn en dan is het laten mislukken van een doel de makkelijkste weg. De weg van de minste weerstand en die weg wil ik niet meer.

Ik weet het
Daarom houd ik me alleen bezig met het Project als ik daar behoeften aan heb en als ik het gevoel heb dat doelen kunnen lukken. Blijkt aan het einde van het Project dat ik eigenlijk geen moer heb gedaan omdat ik er geen behoeften aan had, dan is het een les en moet ik misschien overwegen om geen nieuw Project op te pakken. Maar ik loop nu wel heel erg op de zaken vooruit en omdat ik hoop dat het volgende week weer wat beter met me gaat moet ik dit eigenlijk niet typen, maar mijn handen kunnen niet echt stoppen met typen. Hart en verstandkwestie.

Beloftes
Ik ga jullie geen beloftes doen over een nieuwe update, want ik heb wel geleerd van het verleden. Ze komen op het moment dat ik daar behoeften aan heb. Ze staan voor volgende maand gewoon op de planning en misschien heb ik dan wel zin om ze te schrijven. Ik weet het echt niet. Naast de updates die ik schrijf op mijn blog houd ik ook meerdere pagina’s bij, ook deze worden bijgewerkt op het moment dat mijn hoofd daar behoeften aan heeft. Ik loop volgens mij heel erg achter met alles en ik moet bekennen dat motiveert ook niet.

Update
Jullie zien van zelf wel wanneer er weer een update geschreven wordt. Misschien is er dan ook meer gebeurd op het gebied van de doelen en zijn er misschien zelfs een paar doelen voltooid. Waarschijnlijk is dat laatste te optimistisch, maar wie weet. Soms blijf ik hoop houden dat sommige doelen zichzelf voltooien. Ik wil ze alleen maar opschrijven en de moeite die je normaal doet om het doel te bereiken is nou niet nodig. Ik droom nog even verder! Want ik weet heus wel dat dat nooit zal gebeuren ik zal altijd moeite moeten blijven doen.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter