DZP juli 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Deze maand heb ik eigenlijk niet heel veel aan het Project gedaan. Ik heb het gevoel gehad dat ik deze maand aan het rennen en vliegen ben geweest en dat ik daardoor niet veel tijd heb gehad om veel tijd aan dit Project te besteden. Er zijn nog zoveel doelen die mijn aandacht verdienen en ik heb gewoon niet echt de tijd om mijn aandacht goed te verdelen. Ik hoop dat ik dat aankomend Project wat beter kan doen. Want ik merk dat ik gewoon teveel maandelijkse doelen had. Ik wil daar tijdens het opstellen al rekening mee houden. 

Bloggen
Ik heb deze maand een heel stuk minder geblogd dan dat ik van plan was. Ik zit op dit moment zelfs nog onder de maand dat ik het minste geschreven heb. Dat was in maart met 60 blogs. Ik wil proberen om toch wel de 60 blogs te halen, want heel ver zit ik er niet vanaf. Maar ik merk dat ik deze maand niet heel veel behoeften heb aan bloggen. De eerste dagen had ik er nog wel zin in maar hoe verder de maand vorderde hoe minder zin ik kreeg om te bloggen. Ik heb daar zo ver het kon aan toe gegeven. Want bloggen tegen mijn zin werkt niet, dan blokkeer ik volledig.

Verwijten
Het had alleen wel meteen als gevolg dat sommige blogs van juli niet op tijd online konden omdat het een onderwerp was waarvan de blogs uit het verleden niet online van staan. Dat had ik twee keer en dat frustreerde wel een beetje, zeker omdat ik nu twee maanden heb gehad dat het mij wel gelukt was. Ik begin volgende maand met een achterstand en dat voelt wel raar. Vooral omdat het niet gehoeven had, want ik had het online kunnen krijgen als ik beter mijn best had gedaan. Maar dat is mezelf verwijten maken achteraf en dat is niet eerlijk. Ik doe mijn best.

Lezen …
Verder ben ik ook bezig geweest met boeken lezen. Ik denk niet dat het gaat lukken om van elke letter van het alfabet een boek te lezen. Hetzelfde geldt voor computerspelletjes spelen. Ik moet nog teveel computerspelletjes spelen om dat te bereiken. Gelukkig gaat het met films kijken wel goed. Ik moet nog 5 films en dan heb ik dat doel voltooid. Dat zal wel pas een paar dagen gebeuren voordat het Project afloopt, maar het gebeurd en daar gaat het om. Wat waarschijnlijk wel eind volgende maand lukt is het twintigste boek lezen. Ik ben bijna klaar.

Volgend Project
Het enige waar ik nog hard aan moet trekken is om een volgende lijst te maken voor het volgende Project. Ik heb op dit moment 30 doelen en er zitten nog wat doelen in mijn hoofd, maar ik ben nog niet echt dicht bij de 101. Dat zorgt er voor dat ik moet waken voor het feit dat ik onder druk vaak hele rare of onmogelijke doelen verzin. Ik heb dat gezien in de afgelopen Projecten en dat werkt echt voor geen meter. Ik kan beter gewoon dit doel laten mislukken als het niet wil lukken, dan verzin ik de laatste doelen voor januari 2018. Dat is beter dan onmogelijke doelen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter