DZP januari 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Gelukkig is het deze maand gelukt om het allemaal weer een beetje bij te werken. Ik heb best wel wat blogs kunnen publiceren die met het Project te maken hebben. Dat zorgt ervoor dat ik beter weet hoe het Project ervoor staat. Er zijn nog wat onderdelen waar ik niet helemaal van op de hoogte ben, maar de meeste onderdelen zijn bijgewerkt. Het was dan ook een pittige maand wat betreft mijn blog, maar ik ben blij dat ik naar mezelf geluisterd heb. Alleen bloggen als ik er zin in heb en anders geen aandacht aan mijn blog besteden. Maar zorg er in ieder geval voor dat de achterstand niet groter wordt.

Achterstand
Ik heb mezelf daardoor maar een of twee keer moeten dwingen om de blog van morgen te schrijven. De 2.000ste blog is absoluut nog niet in zicht, maar de 1.000 daar in tegen wel. Ik hoop volgende maand de 1.000ste blog online te hebben staan. Ik zou vandaag officieel 2.070 blogs online moeten hebben, dus ik loop er meer dan 1.000 achter, helaas. Ik probeer dagelijks de achterstand kleiner te laten worden, het lukt niet altijd, maar over het algemeen wel. Ik weet dat het dus moeilijk gaat worden om het doel te behalen om het 2.000ste blogberichten in dit Project te schrijven, maar ik doe absoluut mijn best ervoor.

Focussen
Verder zijn er nog een hele boel andere doelen die ik moet voltooien. Ik gaf vorige maand al aan dat ik me vooral wil richten op de doelen die ik waarvan ik met meer zekerheid kan zeggen dat ze nog te voltooien zijn. Ik wil me in ieder geval niet meer focussen op doelen waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ze niet meer te voltooien zijn. De rest van de doelen verdienen mijn aandacht en daar wil ik dan ook zeker voor gaan. Ik ben dan ook druk bezig met voor mezelf helder krijgen aan welke doelen ik mijn aandacht nog wel moet besteden en aan welke doelen niet. Het is even een klus maar dan heb je ook wat.

Mislukt
Ik ben alleen bang dat ik aan het einde van dit Project niet kan zeggen dat er meer doelen voltooiden zijn dan dat er doelen mislukt zijn. Ik vind dat natuurlijk erg jammer, maar aan de andere kant besef ik me ook dat het niet eerlijk is naar mezelf toe om daarom boos te zijn. Want vorig jaar was nou niet het jaar waar ik heel veel aan het Project heb kunnen doen. Ik had het zeker gewild, maar het was gewoon niet te doen. Ik had al mijn energie nodig om overeind te blijven. Gelukkig kan ik sinds december zeggen dat ik wel weer tijd en energie heb om me met het Project bezig te houden en dat doe ik ook.

Volgend Project
De schade die ontstaan is is alleen niet meer te repareren. Ik zal moeten roeien met de riemen die ik heb en het gaat mij vast wel lukken om er nog het beste van te maken. Het zal alleen niet zijn wat ik er van gehoopt had. Ik zal doelen moeten laten mislukken die ik heel graag voltooid had. Het enige wat ik kan doen is ze meenemen naar het volgende Project, als dat mogelijk is. Bij sommige doelen ben ik dat dan ook zeker van plan en bij andere doelen zal ik daar waarschijnlijk vanaf zien. Ik moet gewoon even kijken wat deze laatste negen maanden mij gaat brengen en hoe ik er dan tegenover sta en wat ik dan wil.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter