DZP januari 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Deze maand heb ik nou niet heel veel gedaan aan dit Project. Het bloggen loopt op het moment niet zo lekker (waarschijnlijk heb ik vorig jaar te veel geblogd op het einde). Ik ben best wel moe en kan niet de energie vinden die ik graag in het Project wil steken of in mijn blog. Ik wil gewoon teveel tegelijk doen. Het moet allemaal nu af in plaats van over een paar maanden, maar het moet ook nog eens af zonder er moeite voor te doen. Ik weet dat het zo niet werkt en daarom kom ik mezelf ook met regelmaat tegen.

Lezen, kijken en spelen
Hoewel ik wat minder aan mijn blog gedaan heb, heb ik wel veel aan andere doelen gedaan. Zo heb ik deze maand best wel wat boeken gelezen. Ook vond ik het heerlijk om films te bekijken en computerspelletjes te spelen. Maar er zijn ook een hele boel doelen blijven liggen. Ik heb er gewoonweg de energie niet voor gehad om er aandacht aan de besteden. Ik vond het heel moeilijk om me te concentreren omdat er ook een hele boel in mijn privéleven gebeurd en dat is gewoon te merken.

Frustratie
Ik merk het vooral heel erg aan het studeren en bloggen. Als mijn stemming niet goed is dan heb ik veel minder zin om te studeren of om te bloggen. Waar ik als ik goed in mijn vel zit een paar blogberichten kan schrijven en meerdere opdrachten kan maken, ben ik nu blij als ik al überhaupt een blogbericht schrijf of überhaupt een opdracht maak. Er zit geen schot in de zaak en dat zorgt ervoor dat ik nog meer gefrustreerder raak dan dat ik al ben. Uiteindelijk raak ik in zo’n visuele cirkel en kom ik daar niet meer uit.

Huis
Daarnaast is er op het moment ook niet echt veel zicht op een huis en dat maakt het er voor mij ook even niet makkelijker op. Ik ben al maanden gestopt met mijn zoektocht, maar deze maand heb ik daar toch iets meer last van dan de afgelopen maanden. Het nieuwe jaar is van start gegaan en ik besef me dat het niet makkelijk is wat er allemaal staat te gebeuren. Soms zou ik dan wel even willen wegvluchten naar een eigen plek, waar niemand anders binnen kan komen zonder dat ik dat wil.

Onzekerheid
Ik ben het jaar niet begonnen op de manier dat ik wou. Maar het is even niet anders. Ik hoop dat ik snel mijn zin om te studeren en te bloggen weer gevonden heb en dat ik snel weer tegen mezelf kan zeggen dat ik beter in mijn vel zit. Maar ik denk dat de aankomende maanden gewoon heel heftig gaan worden en misschien wordt het wel een heel heftig jaar. Ik heb mijn vermoedens, maar totdat het gebeurd is kan ik het niet met zekerheid zeggen. En dat zorgt ervoor dat ik soms even niet weet wat ik moet doen.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter