Update DZP huisdieren november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

De kogel is door de kerk. Dit is de laatste keer dat ik dit onderdeel update. Ik ga mezelf niet nog een jaar zitten vervelen met een of ander verhaal over Briska en Sammie waardoor Zwiebertje niet zonder nachthok kan. Tenminste het kan wel, maar ik vind dat het beestje zich moet kunnen verschuilen voor die twee grootte monsters. Ik hoef dat verhaal nog niet honderd keer te vertellen. Ik heb mijn beslissing genomen en daar sta ik volgend jaar september nog steeds achter en zo niet dat zorg ik ervoor dat Zwiebertje geen nachthok meer heeft overdag. 

41. Probeer je volgende cavia uit het eten-balletje te laten eten

42. Laat je volgende cavia wekelijks over de vloer lopen en maak daar een foto van

43. Geef je volgende cavia alleen ’s nachts een nachthok (wel langzaam laten wennen)
Omdat ik nooit zeker weet wat de toekomst brengt heb ik wel besloten om hem open te laten. Ik beslis volgend jaar september dat het doel mislukt is. Dit geeft mij de kans om toch van gedachten te veranderen en Zwiebertje alsnog alleen ’s nachts het nachthok te geven. Maar ik ken mezelf en ik denk dat ik dat niet verander. Dus ik denk dat het volgend jaar alsnog een mislukt doel is, maar dat zie ik dan wel.

44. Probeer elke maand een keer mee te lopen als de honden uitgelaten worden (opnieuw proberen)

45. Probeer elke maand de honden een keer te borstelen

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter