Update DZP Het Project september 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Nog een paar weken en dan is dit Project echt tot zijn einde gekomen. Iets waar ik heel dubbel insta. Want hoewel ik het heel leuk vind weet ik ook dat het niet gaat lukken om alle doelen die nu nog openstaan te voltooien. Daar kan ik van gaan zitten balen maar ik kan het ook accepteren. Voor sommige doelen heb ik absoluut mijn best niet gedaan, maar het heeft geen zin om dat nu de hele tijd tegen mezelf te zeggen. Het is gebeurd en hopelijk heb ik ervan geleerd. Want dat is de enige mogelijkheid om het straks niet opnieuw te doen. 

1. Per gehaald doel € 5 op mijn spaarrekening storten
Nu het einde van het Project dichterbij komt is het steeds belangrijker dat ik het geld straks ook echt heb. De eerste maanden hield ik het niet goed bij, ondertussen kan ik zeggen dat ik weet hoeveel geld er op mijn spaarrekening moet staan om dit doel te voltooien. Ik kan helaas niet zeggen dat het volledige bedrag er staat, maar dat hoop ik binnenkort op te lossen. Het komt in ieder geval wel goed, tenminste dat hoop ik.

2. Per mislukt doel € 2,50 op mijn spaarrekening storten
Helaas zijn er een hele boel doelen mislukt. Voor dit doel geldt daarom hetzelfde als voor bovenstaand doel. Het geld is nog niet helemaal compleet. Maar ik verwacht dat het allemaal wel goed komt. Ik doe in ieder geval mijn best om deze maand het geld bij elkaar te krijgen. Anders moet ik wachten tot volgende maand, maar ik hoop het niet want ik heb ondertussen besloten wat ik met het geld wil gaan doen.

3. Aan het einde van het Project iets leuks kopen van het geld
Ik wil namelijk allerlei spullen voor mijn huis kopen. Vooral op het gebied van koken kan ik nu al best wat aanpassingen gebruiken. Ik wil het mezelf namelijk een stuk makkelijker gaan maken om te gaan koken. Ik kan het wel zonder deze aanpassingen, maar ik heb al meerdere keren bijna in mijn vingers gesneden en ook kost het allemaal net wat meer energie dan met aanpassingen. Ik ben alleen maar eigenwijs zonder.

4. Goed bijhouden of de doelen voltooid of mislukt zijn
Een paar weken na de vorige update besloot ik dat dit doel toch echt mislukt was. Als ik iets niet goed bijhield was het wel of er doelen voltooid of mislukt waren. Ik hoef niet elke dag of week naar de lijst te kijken. Maar een keer per maand de lijst updaten was toch wel slim geweest. Maar ik update in januari na maanden pas de lijst weer en dat was nou precies wat ik anders had moeten doen van mezelf.

5. Zorg dat je aan het einde van dit project een nieuwe lijst met doelen hebt
Ik moet nog best wel een hoop doelen verzinnen. Maar in tegenstelling tot het afgelopen Project voel ik helemaal geen druk om de lijst af te maken. Ik weet namelijk dat er dan onzin doelen op komen te staan. Ik wil dat dit keer voorkomen, want vaak zijn dat ook de doelen waarvan ik weet dat ik ze niet kan of wil voltooien. Het zou dus zomaar maar eens kunnen dat dit doel dit keer niet gebeurd. Helaas pindakaas.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter