Update DZP Het Project december 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

We gaan alweer bij het laatste deel van het Project in. Nog maar een paar weken en het is alweer 2017. Op 28 september 2017 loopt dit Project op zijn einde. Ik heb nog een hele boel doelen te voltooien, maar helaas zijn er ook al een hele boel mislukt. De aankomende maanden zal ik mijn best moeten doen om er voor te zorgen dat er niet nog meer doelen gaan mislukken. Ik weet dat ik niet meer kan doen dan mijn best, maar toch, ik hoop echt dat ik er nog een hoop kan voltooien. In ieder geval meer dan in het vorige Project want dat was wel een beetje weinig.

1. Per gehaald doel € 5 op mijn spaarrekening storten
Ik zou weer eens moeten controleren hoeveel doelen er voltooid zijn en hoeveel doelen er mislukt zijn en dat vergelijken met het bedrag op mijn spaarrekening. Ik moet toegeven dat ik al heel even niet meer gekeken heb hoeveel geld er op mijn spaarrekening staat voor dit doel. Eigenlijk een beetje slordig, maar aan de andere kant ik zat soms best krap bij kas waardoor ik niet kan storten.

2. Per mislukt doel € 2,50 op mijn spaarrekening storten
Dit jaar zijn er helaas best wel wat doelen mislukt. Ik verwacht dat dit bedrag dan ook aardig opgelopen is. Jammer maar helaas. Ik heb mijn best gedaan om de doelen te voltooien, maar het is niet gelukt. Ik heb dit Project niet voor niets er een beloningssysteem van gemaakt. Vorig Project was het een beloning als er een doel mislukte qua geld, dat wou ik voor dit Project niet meer!

3. Aan het einde van het Project iets leuks kopen van het geld
Er zo ontzettend veel wat ik wil hebben, maar ik heb op dit moment nog niet iets in gedachten wat ik met dat geld ga kopen. Dit omdat ik gewoon niet weet waar ik op dat moment behoeften aan heb. Ik hoop toch een wat groter/duurder ding aan te kunnen schaffen en ik weet niet waar ik dan behoeften aan heb en hoeveel geld ik dan bij elkaar gespaard heb! Dat beïnvloed toch een hoop.

4. Goed bijhouden of de doelen voltooid of mislukt zijn
Dit blijft een doel waarmee ik veel moeite heb. Ik heb nu al een paar maanden de lijst niet echt goed bijgehouden. Dit vanwege meerdere redenen. Ergens roept mijn verstand dan ook dat ik dit doel met laten mislukken, maar aan de andere kant wil ik niet te streng voor mezelf zijn. Ik weet dat dit doel in het vorige Project ook mislukt was en dat ik toen de valkuilen leerde kennen. Maar toch.

5. Zorg dat je aan het einde van dit project een nieuwe lijst met doelen hebt
Er staat op het moment nog geen een doel op de nieuwe lijst. Dit met als reden dat ik niet zo goed weet waar ik op dat moment sta. Heb ik een eigen huisje of woon ik dan nog bij mijn ouders en sta ik op de wachtlijst voor een huisje? Heb ik huisdieren of niet? Allemaal vragen die mij bezighouden en die er voor zorgen dat ik niet echt een goed beeld heb van mijn toekomst en dus de doelen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter