DZP februari 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb ook deze maand niet heel veel aan dit Project gedaan. Ik ben op vakantie geweest en daar heb ik best wel heel veel energie inzitten. Ik kwam echt doodmoe thuis. Maar eenmaal thuis kwamen ook de voorbereidingen voor de observatie die begin volgende maand van start gaat. Ik vind het heel moeilijk om daar open in te zijn en ik weet nog niet zo goed hoe ik daar mee om moet gaan. Ik ben daarnaast deze maand heel erg bezig geweest met de lay-out van mijn blog.

Lay-out
Eenmaal thuis na mijn vakantie jeukte mijn handen om met mijn blog aan de slag te gaan. Niet om te schrijven. Maar wel met het veranderen van mijn lay-out. Helaas bleek al snel dat ik toch iets te enthousiast was en dat ik mezelf meer werk op mijn hals had gehaald dan dat ik dacht. Ik moest beslissen om mijn blog tijdelijk op zwart te zetten en heel veel te gaan veranderen. Ik ben op dit moment nog steeds niet helemaal tevreden, maar als over een paar dagen mijn blog weer online komt ziet het er wel uit.

Ik had mezelf ook voorgenomen toen mijn blog op zwart ging om gewoon door te gaan met bloggen. Echter is dat voor geen meter gelukt. Ik heb echt het grootste gedeelte van de tijd aan het veranderen van mijn lay-out besteed. Ik heb wel een paar blogs geschreven, maar ik moet nog een hele boel blogs van februari schrijven. Ik hoop dat in de aankomende maanden alsnog te kunnen doen. Ik denk alleen dat er aankomende maand niet heel veel van terecht gaat komen. Ik heb dan andere dingen aan mijn hoofd.

Ik ben deze maand wel bezig geweest met boeken lezen en computerspelletjes spelen. Ik moet nog een hele hoop doen om dit jaar alles weer te halen. Maar omdat we aan het begin van het jaar zitten maak ik me niet zo heel veel zorgen. Ik moet wel heel wat meer aandacht aan films kijken gaan besteden, want als ik op dit tempo doorga dan lukt het niet om het doel te behalen. Maar ik denk niet dat het reëel is om van mezelf te verwachten dat ik aankomende maand veel aandacht aan dit soort doelen besteed.

Ik verwacht dat volgende maand sowieso het Project weer voor het grootste gedeelte stil komt te liggen. Ik zou wel willen om dan nog een hele hoop te doen, maar ik heb te horen gekregen dat het best vermoeiend is en dat de kans dat ik overloop van energie in de weekenden heel klein is. Ik hoop in april het bloggen en het Project weer op te kunnen pakken, want er moet nog een hele hoop gebeuren wil ik aan het einde van het Project kunnen zeggen dat de meeste doelen voltooid zijn. Want daar hoop ik op.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter