Update DZP familie februari 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik schaam me een beetje, want ondanks dat we nu ruim een jaar bezig zijn met dit Project heb ik voor dit onderdeel pas een doel voltooid. Ik weet dat ik allang trots moet zijn dat er nog geen doelen mislukt zijn, maar toch het is toch best wel een beetje beschamend. Ik doe mijn best om de doelen te voltooien, echter wil ik ze niet afrafelen en bij sommige doelen is dat ook helemaal niet mogelijk. Ik heb maar een keus en dat is proberen zo snel mogelijk met mijn doelen aan de gang te gaan.

36. Mijn zus ophalen met de auto

37. Samen met mijn zus iets leuks gaan doen
Ik denk dat we het voorlopig wel kunnen vergeten dat ik iets samen met mijn zus ga doen. Het gaat sowieso niet voor april of mei worden. Ik word namelijk volgende maand opgenomen voor een observatieperiode en dan ben ik in de weekenden wel thuis maar waarschijnlijk veels te moe om iets te ondernemen. Er wordt zelfs gewaarschuwd dat de maanden daarna de moeheid nog extreem is.

38. Samen met mijn moeder iets leuks gaan doen (iets anders dan in het vorige project)
Ik denk dat voor dit doel hetzelfde geldt. Ik zou het wel willen veranderen, maar aan mijn gezondheid werken is belangrijker. Dit Project loopt nog tot eind september 2017 en we hebben dus nog iets meer dan ander half jaar en in die tijd heb ik alle tijd om dit doel te voltooien, dat moet echt wel lukken. Nu eerst aan mezelf denken en eens kijken wat er de aankomende maand gezegd gaat worden.

39. Ga met de hele familie uit eten als je geslaagd ben voor je HBO-studie
Ik weet dat ik dit doel voorlopig niet voltooid gaat worden. Mijn studie ligt zo goed als stil en ik ben niet in staat om de aankomende weken heel veel aandacht er aan te besteden. Ik denk zelfs dat mijn Propedeuse uitgesteld moet gaan worden naar 2017 of later. Dus laat staan de hoofdfase die erna komt. Ik kan in ieder geval met steeds meer zekerheid zeggen dat dit doel hem niet gaat worden.

40. Ga met de hele familie uit eten als je bedrijf van de grond gekomen is
Ik kan in de aankomende maanden echt geen bedrijf op gaan zetten. Want zodra ik uit de observatie komt weet ik niet hoe het verder gaat. Ik kan binnen een paar maanden opgenomen worden, het kan zijn dat er hele eisen aan een opname gesteld worden. Het is mij in ieder geval wel duidelijk dat ik het komende jaar tot twee jaar geen tijd zal hebben om een bedrijf op te zetten. Jammer maar helaas.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter