Update DZP blog november 2016

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Yes, ik heb mijn motivatie om te bloggen gevonden. Het is me de afgelopen dagen gelukt om met regelmaat een blog online te zetten en zelfs blogs uit het verleden staan opeens online. Het is niet zo dat de achterstand kleiner wordt, maar langzaam aan komt er gewoon weer eens een blog online. Ik heb dan ook niet met mezelf afgesproken hoeveel blogs er voor het einde van het jaar online moeten staan. Ik heb alleen met mezelf afgesproken dat er in de maand november 14 blogs online moeten komen. Ik zit ondertussen op 6 dus nog 8 te gaan, dat moet lukken!

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
Op het moment van schrijven (05 november 2016) staan er 592 berichten online en 2 ingepland. Ik ga dus al weer een heel eind richting de 600. Van dit jaar staan er op dit moment 88 berichten online. Ik heb er dus nog een hele boel te gaan, maar het is gewoon niet meer reëel om dat dit jaar nog te bereiken. Ik zou echter dit jaar wel mijn 2.000ste bericht moeten schrijven, maar dat wordt volgend jaar op zijn vroegst.

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik wil niet beweren dat mijn kijk op vloggen echt heel erg veranderd is. Maar ik denk dat het best leuk kan zijn. Al vind ik schrijven nog steeds leuker. Ik ben er nog niet aan toe om met mijn hoofd op een camera te komen en die beelden dan ook aan jullie te laten zien. Maar ik roep niet meer meteen dat het nooit gaat gebeuren. Het gaan gewoon nog even een tijdje duren voordat het gebeurd.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)
Zoals te verwachten was is dit doel mislukt. We leven ondertussen in november 2016 en ik gebruik nog steeds foto’s van weheartit. Schaam. Het wordt wel steeds minder, maar het gebeurd nog steeds. Ook al zou ik er vandaag mee beginnen, het gaat me nooit meer lukken om dat een heel jaar vol te houden binnen dit Project. (Het Project loopt op 28 september 2017 af).

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Zal ik hem rood maken of niet? Ik twijfel. Ik weet dat het niet echt meer de bedoeling is om voor een andere site te gaan bloggen zolang ik bezig ben met mijn eigen site op orde krijgen, maar wie weet komt er ooit een goed aanbod en kan ik hem niet weigeren. Je weet nooit wat er gebeurd en als ik hem laat mislukken dan sluit ik uit dat dit ooit kan gebeuren. Ik denk weer eens te ver door!

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter