Update DZP blog mei 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 2

Wat moet ik er de laatste maanden hard aan gaan trekken om nog ongeveer 1.000 berichten online zien te krijgen. Dat gaat echt een hele klus worden en ik weet niet of het nog wel een reëel doel is. Ik ben al blij als het mij voor september lukt om alle berichten uit 2017 echt online te hebben, maar dan zit ik nog lang niet aan de 2.000 berichten. Ik ga het proberen maar ik houd rekening met het feit dat het wel eens zou kunnen mislukken. We zullen zien hoe het gaat lopen. Daarnaast hebben we nog twee doelen die aandacht vragen, maar wat ik daar mee moet?

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
Ik ben net de 1.000 berichten over. Ik moet nog een kleine 1.000 berichten om dit doel te behalen en we hebben nog maar een paar maanden. Ik denk dat het een hele grote uitdaging gaat worden om hem te behalen. Ik wil mezelf niet onder druk zetten, maar ik ga het wel proberen. Lukt prima en anders pech!

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik heb hier nog steeds geen behoeften aan. Het voelt heel ongemakkelijk om in de camera te praten. Ik probeerde laatst een Instangram-story te maken en zodra ik mezelf hoorde praten besefte ik dat dit niets voor mij is. Ik ben meteen gestopt. Misschien komt het nog nooit, maar misschien ook niet.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Ik heb nog steeds geen website op het oog waar ik voor wil bloggen. Daarnaast weet ik niet of ik het wel zou willen. Mijn eigen blog begint net een beetje gevuld te raken, maar zelfs hier missen nog een hele hoop berichten. Ik kan me maar op een ding tegelijk focussen, dat is nou eenmaal zo.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

2 Responses

  1. Echica

    Je kunt je blogspot ook gewoon inplannen of zijn ze helemaal nog niet geschreven?

    • Annika

      De gene die missen zijn wel geschreven, maar ik een hele andere stijl. Doordat de blogs van Blogger vandaan komen zien ze er in WordPress er heel anders uit. Heel lelijk. Ik moet ze daarom helemaal opnieuw typen. Ze staan nu in een Word-document. Helaas zijn sommige blogs ondanks alles inspanningen toch verloren gegaan en moeten ze dus ”even” opnieuw getypt worden. Vanaf 01 december 2016 heb ik weer alle blogs in mijn WordPress-omgeving staan. Sommige staan op concept vanwege dat ik eerst de andere van dezelfde subcategorie online wil hebben. Het ziet er naar uit dat dit de eerste complete maand is sinds tijden. Ik juich nog niet te hard, maar het gaat de goede kant op.

Laat een reactie achter