Update DZP blog maart 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik moet de laatste maanden echt nog even flink aan de bak als ik wil dat de laatste doelen ook gaan lukken. Er staan namelijk nog lang niet genoeg blogs online om de 2.000ste te behalen. Ik moet toegeven dat dit ook meteen een doel is dat heel spannend gaat worden, want op de dag van vandaag moeten er nog 1.070 blogs geschreven worden om dat te behalen. Maar er moet nog meer gebeuren, zo moet ik mezelf ook nog steeds pushen om een keer een filmpje te maken en om opzoek te gaan naar nog een website waar ik af en toe kan bloggen. Nog genoeg te doen!

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
Ik gaf in januari al aan dat ik in december 2016 al het 2.000ste bericht had moeten schrijven. Ik zat toen rond de 750 en helaas ben ik op dit moment net de 930 over. Ik moet nog zoveel berichten en er is nog maar weinig tijd, ik begin hem toch een heel klein beetje te vrezen, want op deze manier gaat het mij echt niet lukken om dit doel te behalen.

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik weet het niet, aan de ene kant wil ik dit doel heel graag een keer uitproberen, aan de andere kant ook niet. Ik ben nou eenmaal niet zo snel iemand die het fijn vind om tegen een camera aan te praten. Ik weet dat het te maken heeft met een stukje zelfvertrouwen en geen schaamte kennen, maar toch lijkt het nog een hele stap.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Ik heb een paar weken geleden op het punt gestaan om een website te mailen. Maar daar heb ik toch vanaf gezien met als reden dat ik vond dat ik toch niet helemaal in het plaatje paste. Ik ben  lichamelijk gehandicapt (met misschien Asperger) de andere hadden autisme. Ik weet dat het geen probleem hoeft te zijn, maar het hield me wel tegen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter