Update DZP blog juli 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik denk dat we eigenlijk nu al kunnen stellen dat het mij niet gaat lukken om in de laatste maanden de laatste doelen van dit onderdeel te voltooien. Ik wil ze nog niet afschrijven, want ik heb mezelf al vaker versteld doen staan. Maar ik wil er ook geen druk op zetten om ze alsnog te voltooien. Voor een doel doe ik absoluut mijn best, maar denk ik dat ik net te weinig tijd heb om hem voor elkaar te krijgen. Maar meer tijd er in steken dan dat ik nu doe zie ik niet zitten. Dus dan moet ik accepteren dat het misschien toch niet gaat lukken. Het is geen ramp in ieder geval. 

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
In iets minder dan drie maanden nog ruim zeshonderd berichten. Dat is echt een enorme uitdaging. Ik denk dat we aan het einde wel kunnen zeggen dat het een te grote uitdaging was. Ik kan mezelf er verwijten in gaan maken, maar dat heeft helemaal geen zin. Ik heb de afgelopen jaren gewoon te weinig geblogd om dit doel tot een succes te maken. Jammer, maar het is niet anders. Pech gehad.

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik verwacht niet dat ik in de volgende update kan zeggen dat ik dit doel gedaan heb. Maar om heel eerlijk te zijn had ik ooit nooit verwacht dat ik mijn haar zou afknippen. Dus ik sta wel vaker versteld van mezelf. Toch wil ik er geen druk op gaan zetten, het gebeurd of het gebeurd niet. Gebeurd het niet is dat geen ramp. Het geeft gewoon aan dat ik geen behoeften heb aan een camera op mijn gezicht.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Ik denk dat het nog steeds geen goed plan is. Ik zit soms uren aan mijn eigen blog en dat kost soms echt enorm veel energie. Ik zou het leuk vinden om weer voor Brainstormt te gaan bloggen, maar meer zou ik niet naast mijn eigen blog kunnen doen. Ik ben te snel moe om echt hele grote projecten op mijn schouders te nemen. Want er gebeurd meer dan alleen mijn blog in mijn leven en dat vraagt ook energie.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter