Update DZP blog januari 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het gaat niet heel slecht met dit onderdeel. Maar helaas heb ik in de afgelopen jaren een hele boel doelen moeten laten mislukken. Ik hoop dat de doelen die er op het moment nog staan voltooid kunnen worden. Al moet ik daarvoor nog wel een hele hoop berichten schrijven, een vlog opnemen en een site vinden waarvoor ik kan bloggen. Maar ik heb nog negen maanden dus ik hoop dat er in die maanden nog een hoop lukt. Toch zal ik wel mijn best moeten doen, want anders komt het met de laatste doelen niet goed. Maar voor nu ben ik blij met hoe dit onderdeel erbij staat.

11. Schrijf elke dag een blog (opnieuw proberen)

12. Schrijf elke week een blog dat niet over het DZP gaat (opnieuw proberen)

13. Schrijf elke zondag een week dairy (probeer met foto’s)

14. Schrijf je 2000ste blog tijdens het Project
Als ik alles online had kunnen hebben dan had ik op 20 december 2016 mijn 2.000ste bericht gepubliceerd. Ik had dus vorig jaar ergens ook het bericht moeten schrijven. Echter ben ik op het moment net de 750 over met publiceren en heb ik er ongeveer 100 in concept staan. Ik kom dus nog niet eens aan de 1.000. Het zal dus nog wel heel even duren voordat ik mijn 2.000ste bericht schrijf!

15. Schrijf elke maand een blog over qoutes die je wekelijks opzoekt

16. Schrijf over elke behaald doel een blog (indien mogelijk met foto’s)

17. Zorg ervoor dat de concept berichten van 2011, 2012, 2013 en 2014 online staan

18. Verzin twee onderwerpen om maandelijks over te bloggen (die je nog niet hebt)

19. Verzin een onderwerp om wekelijks over te bloggen

20. Maak een keer een filmpje (bevalt het, ga er dan mee door)
Ik blijf het schrijven leuker vinden dan het vloggen. Toch denk ik dat ik hem meeneem naar het volgende project mocht het dit jaar niet lukken. Waarschijnlijk wordt het ook makkelijker om een vlog op te nemen als ik op mezelf woon. Niemand die je kan horen/storen. Ik denk dat ik me dan veel eerder over mijn angst om te vloggen heen kan zetten. Want het lijkt mij gewoon heel raar om tegen een camera te praten.

Bron: www.weheartit.com

21. Blog een keer in het Engels en als de reacties positief zijn maak daar dan een maandelijkse gewoonte van (0/33)

22. Gebruik een jaar lang geen andere foto’s dan je eigen (0/365)

23. Probeer je blog meer op jou te laten lijken, qua lay-out

24. Verander je lay-out op zijn minst een jaar lang niet (365/365)

25. Ga voor een andere site bloggen (naast Brainstormt en je eigen site)
Ik doe niets met dit doel omdat ik mijn energie aan mijn eigen blog kan besteden. Er zijn daarnaast ook niet veel sites waar ik voor wilt schrijven. Dus voor nu blijf ik er even bij dat ik hier niets mee doen. Maar mocht er iets op mijn pad komen dan zal ik daar wel serieus over nadenken. Want wie weet is het wel een buitenkans waar ik op wil gaan. Daarnaast blog ik al even niet meer voor Brainstormt, dus heb ik tijd.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter