Update DZP begeleid wonen augustus 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het is de laatste update die ik schrijf over dit onderdeel. Eind volgende maand loopt het Project af en dan maak ik pas de eindstand op, maar zoals het er nu naar uit ziet gaat het redelijk goed komen met dit onderdeel. Van een doel weet ik bijna zeker dat het gaat mislukken, maar dat is helemaal niet erg. Bij een ander doel twijfel ik heel erg, het is niet zo zeer mislukt, maar het is ook absoluut niet voltooid. We zijn er mee bezig en het ziet er naar uit dat het na het Project helemaal goed gaat komen met dat doel.  

6. Zorg ervoor dat je het goede ZorgZwaartePakket krijgt
Over dit doel heb ik het dan. Ik kan niet zeggen dat het echt mislukt is. Want ik heb een huis gevonden, maar de indicatie is nog niet afgegeven. Dit omdat dat nog niet kan. Dat gaat de gemeente pas doen als ik weet wanneer ik in dat huis kan gaan wonen. Dat is ergens volgend jaar dus dan zal de indicatie afgegeven worden. Dit doel is niet mislukt, maar ook niet echt voltooid. Dilemma.

7. Vind een organisatie die je kan helpen om aan een huis te komen

8. Leer hoe je kleding moet wassen
Dit doel zal waarschijnlijk mislukken. Mijn moeder heeft nog steeds elke keer de wasmachine geladen voordat ik mijn bed uit ben. Ik ben gestopt met het aangeven dat ik wil helpen. Ik weet dat het goed komt en zo niet dan ga ik mijn moeder bellen als ik daar woon om te vragen wat in welke was mag. Ik weet zeker dat ze dat niet leuk gaat vinden, maar ik ga mijn kleding niet verpesten. Dat is geen optie.

9. Koop alvast een goed hoofdkussen voor op bed

10. Probeer langzaam je uitzet bij elkaar te krijgen
Ik ben blij dat er langzaam tussen staat. Want omdat ik volgend jaar pas het huis uit ga kan ik nog geen grote dingen kopen. Toch heb ik al een hele hoop bij elkaar. Glazen, bekers, koekenpannen, washandjes en handdoeken. Ik weet dat het een schijntje is, maar het scheelt straks toch in het aanschaffen. Daarnaast heb ik al heel wat kookhulpmiddelen aangeschaft. Van het geld ga ik straks nog meer aanschaffen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter