DZP augustus 2017

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Helaas is het deze maand niet gelukt om heel veel aan het Project te doen. Het is niet zo dat ik niet gewild heb. Maar het is meer dat ik niet heel veel meer kan doen. De doelen die nu nog openstaan zijn doelen die te veel aandacht vragen voor de tijd die ik nu nog heb. Ik moet daardoor ook beslissen om sommige doelen te laten mislukken. Helemaal geen probleem, alleen leuk is anders. Toch ben ik niet teleurgesteld of boos op mezelf. Ik heb naar mijn mening mijn best gedaan, dat het niet gelukt is is gewoon niet anders. Volgende Project beter zeggen we dan maar. 

Bloggen
Voor mijn gevoel heb ik niet heel veel blogs geschreven. Maar een paar dagen voor het einde van de maand zit ik op 70 blogs en dat is toch niet super weinig. Ik weet dat het niet genoeg is om alle doelen nog te halen, want er staan (pas) 1.500 blogs online. Maar ik ben trots op mezelf. Ik heb dit jaar meer dan 720 blogs online gezet. Dat is echt heel veel. Ik heb in acht maanden bijna twee jaar online gezet. Dat ik van deze blogs ongeveer 600 blogs geschreven heb maakt me alleen nog maar trotser. Ik ben sinds dit jaar echt serieus bezig met mijn blog! Iets wat ik niet meer verwacht had.

Lezen en films
Gelukkig heb ik deze maand toch nog een doel kunnen voltooien. Ik heb deze maand het 20ste boek van dit jaar uit kunnen lezen en dat is veel sneller dan verwacht. Ik had verwacht dat het een net aan voltooiing zou worden, maar ik heb nog een maand en hij is al voltooid. Qua films kijken gaat het ook goed. Ik moet nog twee films kijken en dan heb ik met elke letter van het alfabet een film gekeken. Met de andere doelen op het gebied van boeken, films en computerspelletjes gaat het wat minder. Ik denk dat die doelen gewoon gaan mislukken, helaas. Maar dat is niet anders.

Day Zero Project 2018 
Ik ben deze maand ook druk bezig geweest met doelen verzinnen voor het volgende Project, maar dit is nog niet af. Ik weet niet of het in de aankomende maand wel af gaat komen. Ik ben bang dat het dan weer ”onzin” doelen gaan worden. Iets waar ik helemaal geen behoeften aan heb. Het hoeven niet allemaal hele serieuze doelen te zijn, maar ze moeten wel haalbaar zijn. Iets wat meestal lastig wordt als ik de doelen moet verzinnen onder druk. Het zou jammer zijn als de lijst nog niet af zou zijn, maar er zijn ergere dingen. Ik ga niet extra moeite doen om het af te krijgen.

Verplichtingen
De aankomende maand verwacht ik niet een hele boel doelen te voltooien. Ik wil kijken hoe ver ik ga komen, maar het moet niet ten kosten van andere dingen gaan. Ik moet het leuk vinden en als het als een verplichting gaat voelen dan gaat het mis. Over een maand zullen weten wat de eindstand is. Ik merk dat ik er ergens ook wel naar uit kijk om weer een Project af te sluiten en even niet aan dit soort doelen te denken. Want hoe leuk het ook is, soms zitten er toch wel ”verplichtingen” aan en dat zorgt er soms voor dat het niet helemaal gaat zoals ik verwacht had en dat is jammer.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter