Migraine – 24 juni 2013

geplaatst in: Chronisch ziek | 0

Het is lang geleden dat ik zo’n heftige aanval gehad heb als afgelopen maandag. Maar helaas was het maandag weer eens raak. Ik heb met regelmaat een lichte migraine aanval. Ik zie dan wat vlekjes en heb ik hoofdpijn, vaak is het binnen een paar minuten weer over en heb ik de rest van de dag nog wat hoofdpijn. Ik mopper absoluut niet over die aanvallen, want hoewel ze vervelend zijn zijn ze niets vergeleken met de aanval die ik afgelopen maandag had. 

Bron: www.google.nl

Geen stage
Ik werd om kwart over zes wakker en ik wist meteen hoe laat het was. Ik hoopte dat ik nog even kon slapen en dat het dan weg zou zijn. Ik wou namelijk graag naar stage, maar helaas dat zat er niet in. Want toen ik om kwart over zeven weer wakker werd en ik mezelf wou gaan aankleden kwam het terug. Ik heb mijn ouders gewaarschuwd en ben terug mijn bed ingedoken. Ik wou alleen maar slapen. Ik moest alleen wel even de wekker zetten om mijn taxi en stage af te bellen.

Slapen
Ondertussen waren mijn ouders ook op en protesteerde mijn maag gigantisch. Ik ben wat gaan eten in de hoop dat het er in bleef en ben daarna terug mijn bed ingegaan om verder te slapen. Ik voelde me namelijk alles behalve goed. Ik ben tot het einde van de ochtend in bed gebleven. Ik was zo ontzettend moe en had best wel hoofdpijn, maar op een gegeven moment kon ik niet meer slapen. Ik besloot te kijken of ik in staat was om mijn bed uit te komen. Dat ging redelijk.

Rijles
Waar ik nog het meest van baalde was het feit dat ik geen rijles had. Ik zou nog even lessen voordat ik de volgende dag een medische test zou hebben. Dat zat er helaas niet in. Ik ben op bed gaan hangen met mijn laptop en de televisie aan. Ik kon weer wat daglicht verdragen en ook mijn laptopscherm ging redelijk. Maar ik moest het niet te lang doen, want dan kwam de hoofdpijn in volle hevigheid terug. Af en toe een uurtje en voor de rest andere dingen dan ging het goed.

Appeltaart
Mijn moeder was ondertussen appeltaart aan het bakken voor mijn stage voor de volgende dag. Helaas sprongen halverwege de stoppen en omdat we niet wisten hoelang de taart in de oven gestaan had vreesde we met grote vrezen. Halverwege de middag werd duidelijk dat de appeltaart mislukt was, tenminste te mislukt om daar te trakteren. Mijn moeder en ik zijn in de auto gesprongen en hebben bij de bakker taarten voor morgen besteld. Ik voelde me weer redelijk. Snel op naar de volgende dag!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter