Update doelen december 2017

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Er is veel gebeurd en voor sommige doelen zag het er een tijdje naar uit dat het wel ging lukken. Maar aan het einde van het jaar moet ik bekennen dat er maar een doel gelukt is. Ik heb mijn best gedaan, voor de meeste doelen dan, maar niet alles ligt in mijn handen. Ik ben in ieder geval trots op wat ik bereikt heb. Ik heb dit jaar weer een hoop over mezelf geleerd en ben weer een stuk wijzer geworden en dat is ook heel veel waard en de doelen die dit jaar niet behaald zijn, we gaan volgend jaar weer een poging wagen. Dat is in ieder geval wel de bedoeling. 

Bron: www.weheartit.com

Een huis
Ik weet dat ik het huis uit kan, maar ik moet nog wel even wachten tot het moment dat het huis gebouwd is. Ze hopen daar in april 2018 mee te kunnen beginnen. Het hele proces heeft heel veel vertraging opgelopen, dat is heel vervelend geweest, maar dat is niet anders. Ze hebben heel lang moeten wachten voordat de vergunningen goedgekeurd werden. Daar kon niemand iets aan doen. Nu willen wachten tot april omdat de kans op vorst dan een stuk kleiner is en ze willen niet nog meer vertraging oplopen. Dus als het goed is gaan we in 2019 het huis uit. We moeten nog even geduld hebben.

Mezelf ontdekken
Hoewel ik geen hulp heb gehad van een psycholoog ben ik wel een heel eind gekomen. Er zal nog genoeg zitten, maar ik weet dat het ook met behulp van een coach of psycholoog niet alles opgelost was. Daarom moet ik trots op mezelf zijn dat ik het niet genegeerd heb, er zijn momenten dat ik het zwaar gehad heb, maar ik heb mijn best gedaan om het aan te pakken. Het is niet makkelijk geweest en soms kwam ik er te laat achter, maar ook dat is een leerschool en zolang ik maar bereid ben om het te leren is het geen probleem. Ik kan het in ieder geval en dat is al heel wat.

Bloggen
Het liefst had ik gezegd dat ik veel verder was wat betreft bloggen, maar dat was niet realistisch. Ik heb mijn best gedaan en ik heb heel veel meer geschreven dan dat ik verwacht had. Ik ben nog niet helemaal klaar met 2017, maar ik mis nog zo weinig blogs dat ik hoop dat het me lukt om dat in de aankomende dagen alsnog online te zetten. Dit doel komt sowieso terug volgend jaar, of het dan wel gaat lukken om alle blogs online te hebben is maar de vraag. Maar ik ga volgend jaar weer mijn best doen en de tijd zal uitwijzen of het me gaat lukken. Dit jaar heb ik in ieder geval heel wat gedaan.

Dagbesteding
Het is hier helemaal niet meer van gekomen. Waarom niet? Ik ben er zelf niet meer bezig geweest. Ik had het verzoek weer in kunnen dienen bij de gemeente, maar dat heb ik niet gedaan. Ik ben er nog niet helemaal aan toe. Daarnaast heb ik niet zo’n behoeften om het nog met deze gemeente te gaan regelen, want straks ga ik toch verhuizen. Daarnaast wil het UWV zich ook weer met alles gaan bemoeien en wat daar uit gaat komen zullen we zien. Op het moment zie ik het allemaal nog niet voor me, maar komt tijd komt raad noemen ze zoiets ook wel. Het komt vast goed.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter