Tag: personal travel favorites

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Ik zag een tijdje terug deze tag over vakantie favorieten voorbij komen. Ik ga graag op vakantie, maar helaas heb ik niet echt een bepaalde plek waar ik het liefst kom. Ik heb namelijk ook niet heel veel te kiezen. Mijn ouders beslissen over waar we op vakantie gaan en dat is meestal gewoon op de Veluwe. Prima plek om een paar dagen door te brengen, maar heel eerlijk gezegd wil ik ondertussen wel iets meer van de wereld zien. Helaas denkt mijn portemonnee er anders over.

1. Favoriete hotel
Ik ben, volgens mij, in mijn hele leven nog maar een keer in een hotel geweest. Dat was afgelopen februari toen ik met een groep ging skiën in Italië. Voor de rest kom ik meer in appartementen of vakantiehuisjes, als ik op vakantie ga. Ik kan dus niet zeggen da ik een favoriet hotel heb.

2. Favoriete reisvriendelijke beauty producten
Ik neem altijd gewoon de normale standaard mee die ik thuis ook gebruik. Ik reis namelijk niet per vliegtuig dus ik zit niet vast aan hoeveelheden. Maar ik denk dat als ik daar wel aan vast zou zitten ik op zoek zou gaan naar reisverpakkingen van dezelfde producten die ik thuis ook gebruik.

3. Favoriete bestemming om te shoppen
Shoppen doe ik het liefst dichtbij huis. Ik wil nog steeds een keer in Amsterdam gaan shoppen, maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. Ik ben niet zo iemand die snel op een vakantieadres gaat shoppen. Kleding kijken is leuk, maar het moet wel leuk blijven. Op vakantie heb ik wel iets anders te doen.

4. Favoriete bestemming om te relaxen
Ik ga me echt doodvervelen als ik op vakantie ga om te relaxen. Ik ben veel liever een doener. Ik heb geen moeite met een keer ervaren hoe het is om een dag op het strand te liggen in een warm land. Maar ik denk niet dat ik dat de hele vakantie wil doen, want dan is het mij toch wel te saai.

Bron: www.google.nl

5. Gekste wat je ooit gegeten heb?
Ik probeer meestal gewoon iets te nemen wat ik ken. De keren dat ik tot nu toe naar het buitenland ben geweest waren we met een stel Nederlanders, meestal was de kok op Nederlands. Tot afgelopen februari, in het hotel. Toen was de kok Italiaans. Maar ik heb niet hele gekke dingen op mijn bord gehad.

6. Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar?
Ik denk dat dat ook meteen in Italië was. Er zaten heerlijke pasta’s tussen. Ik heb geen culinaire hoogstandjes op, maar ik moet bekennen dat ik daar ook niet zo op zit te wachten. Ik heb liever gewoon iets wat ik ken en als het lekker is dan is het meegenomen en anders dan heb ik pech!

7. Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?
Ik heb nog nooit gereisd per vliegtuig. Maar ik denk dat het niet heel veel verschild als met de bus. Ik heb meestal nog steeds mijn spijkerbroek aan en elk jaar bedenk ik me weer dat dat niet zo heel slim was. Ik had beter iets van een wat makkelijkere broek aan kunnen trekken, maar ik vergeet het steeds.

8. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?
In een bus gestapt waarin ik heel weinig mensen kenden. Ik weet dat een hele boel mensen hier om zullen lachen, maar ik vond het een hele overwinning op mezelf. Tegenwoordig ben ik niet zo bang meer, ik vind het leuk om dat soort dingen te doen. Maar de eerste keer was enorm spannend en eng!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter