Tag: happy

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Ik heb deze tag bij andere bloggers voorbij zien komen en vond hem wel leuk. Daarom heb ik besloten om hem over te nemen. In deze tag leer je mij nog een beetje beter kennen. Je leest hier onder andere over van welk eten ik houd, van welke mensen, welke muziek, welke films en wat mijn hobby’s zijn.

Bron: www.weheartit.com

1. Met welke eigenschappen van jezelf ben je blij?
Ik ben heel blij dat ik kan doorzetten. Ik vermoed dat als ik dat niet kon ik al niet eens mijn geboorte overleefd had, maar ik was ook niet zover gekomen in het leven. Ook ben ik wel blij dat ik ergens perfectionistisch ben. Ik weet dat deze eigenschap me ook wel eens in de weg zit, maar het levert mij ook wat op.

2. Van welke momenten word je blij?
Ik vind het leuk om wat als gezin te doen, bijvoorbeeld naar een dierentuin of pretpark. Ook vind ik het leuk om samen met vrienden wat te ondernemen. Maar ik ben ook blij als ik na een lange dag op school thuis kom en de honden op schoot kruipen om te kroelen of dat mijn cavia dan om aandacht vraagt.

3. Van welk eten word je blij?
Heel eerlijk vet eten. Patat, pannenkoeken, gebakken aardappels. Ik weet dat ik er dik van word, maar op het moment zelf maakt dat me even helemaal niets uit. Maar ook van een lekkere taart of cake kan ik heel blij worden. Soms denk ik dat eten een beetje een troost is geworden.

4. Van welke internetsites word je blij?
Ik lees heel graag blogs van andere mensen. Denk dan vooral aan blogs die ook door mensen met een handicap of ziekte onderhouden worden. Ik vind het altijd motiverend om te zien hoe zij hun leven inrichten en hoe zij positief proberen te blijven dankzij wat zij meemaken. Dat zorgt voor een glimlach bij mij.

5. Van welke mensen om je heen word je blij?
Familie. Mijn ouders, zus en opa. Soms kan ik ze vervloeken, als we bijvoorbeeld weer eens ruzie hebben. Maar ik ben toch elke dag weer blij dat ze er zijn. Mijn vrienden zijn ook heel belangrijk. Ik zou niet weten wat ik zonder bepaalde vrienden zou moeten. Zij houden mij op de been in moeilijke tijden.

6. Van welke make-up producten word je blij?
Geen enkele. Deze vraag hoort van mij niet in het rijtje ”happy” thuis. Ik kan namelijk niet tegen make-up en zal het dan ook bijna niet gebruiken. Dat neemt niet weg dat ik het wel heel mooi vind. Maar naast het feit dat ik er niet tegen kan, kost het mij ook heel veel moeite om het op te doen vanwege mijn spasmes.

7. Van welke films word je blij?
Ik houd vooral van die good-feeling movie’s. Van die vrolijke films die een mooi einde hebben. Ik kijk ook graag Disney films. Er mag best wel een beetje spanning in zitten, maar niet teveel. Ik heb namelijk niets met films die eng zijn of waar in gevochten wordt. Die films zet in meteen uit.

8. Van welke muziek word je blij?
Ik luister het meest naar pop. Ik vind die hitzone-cd’s altijd heel leuk. Ik hoop dan ook om ooit al die cd’s te hebben. Het enige waar ik echt niets mee heb is klassieke muziek. Ik moet het wel eens luisteren en heel eerlijk gezegd ben ik dan altijd weer blij als dat afgelopen is. Niet mijn stijl.

9. Van welke hobby’s word je blij?
Ik heb niet echt hobby’s. Of bloggen moet daar onder vallen. Ik kan genieten van een goed boek, of even televisie kijken. Maar ik heb zo’n vermoeden dat dat niet echt onder hobby’s verstaan word. Het enige waar een hobby bij mij aan moet voldoen is bezig zijn en dan heb ik het niet over fysiek, maar over mentaal.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter