Qoutes – september 2016

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Wat een ontzettende rot maand! En dan breng ik het nog netjes. Ik ben deze maand door een hel gegaan. Ik weet niet hoe ik het heb overleefd. Ik denk ook niet dat als volgende maand nog zo moeilijk word ik het nog leuk vind. Ik heb op het moment helemaal geen hulp meer en dat valt me best wel zwaar. Ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan en ik vraag me af hoe lang het gaat duren voordat ik wel weer hulp heb. Ik baal daar zo ontzettend van dat ik me alleen nog maar rotter en rotter ga voelen. Ik zit er op het moment even helemaal doorheen. Maar het komt goed!

Dat heb ik deze maand echt gedaan. Het koste me soms echt heel veel moeite om mijn bed uit te komen, maar het is mij gelukt. Ik ben elke dag opgestaan en heb mezelf aangekleed. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms wel even opgegeven heb, maar het was soms ook heel zwaar om het vol te houden, dus dat vergeef ik mezelf. Ik ben juist trots op mezelf hoe ik het allemaal gedaan heb deze maand.

Ik heb me de afgelopen weken heel vaak druk gemaakt over mensen. Achteraf gezien was dat helemaal niet waard, maar ik deed het wel. Het was voor mij dan ook weer een goede leer dat ik daar mee moet stoppen. Ik moet me alleen druk maken over mensen waarvan ik weet dat zij in mijn leven horen en dat ze het ook waard zijn om me druk om te maken. Het is alleen niet zo makkelijk.

Dat had ik deze maand heel regelmatig. Ik was het helemaal zat. Ik heb me dan ook heel veel opgesloten op mijn kamer. Ik kon het niet aan om beneden te zijn en leuk te doen. Ik voelde me ontzettend down en ik was het soms helemaal zat. Ik haatte alles en kom alles boos worden, het kostte me dan soms ook echt wel moeite om een beetje normaal te reageren. Niet iedereen kon er wat aan doen.

Als dat zo is dan moet ik nu wel heel schoon zijn. Ik heb een hele heftige storm meegemaakt, tenminste dat vind ik. Ik vond het geen makkie om het allemaal te ervaren. Ik hoop dan ook dat ik volgende maand kan zeggen dat ik me een stuk beter voel, want het was soms verschrikkelijk. Ik heb het doorstaan en ik probeer nu naar de toekomst te kijken, maar dat valt nog niet mee.

Het heeft mij allemaal heel veel pijn gedaan en ik ben dan ook heel boos geweest. De boosheid is ondertussen een stuk minder, maar van binnen word ik af en toe nog steeds aan stukken gescheurd. Ik kan de pijn niet stop zetten en dat vind ik verschrikkelijk. Ik weet dat de situatie zo is en dat het niet te veranderen is, maar ik wist niet dat dit allemaal zo ontzettend veel pijn kon doen. Wat een ramp.

Ik kan niet geloven dat de gesprekken tussen ons echt over zijn. Ik kan het niet geloven. Mijn verstand weet dat het over is, maar mijn hart hoopt nog steeds tegen beter weten in dat we ooit weer contact krijgen en het dan ook behouden. Ik weet dat het niet goed zou zijn als we weer contact krijgen, want ik ga dan weer veels te veel aan der hangen, maar het is zo raar zonder haar in mijn leven.

Ik heb deze maand met regelmaat mijn muziek zo ontzettend hard gezet dat ik even nergens anders aan kon denken dan aan mijn muziek. Dat moet ik echt doen om te overleven. Het was echt mijn pijnstilling. Op deze manier kon ik mijn gedachten even stoppen en heb ik me soms even een stukje beter gevoeld. Na mijn muziek kon ik er dan weer heel even tegen aan en anders had ik weer muziek opstaan.

Ik ben deze maand met regelmaat boos op mezelf geweest omdat ik mezelf niet goed voelde. Ik vond dat ik me niet moest aanstellen. Toch lukte dat niet en voelde ik me soms ellendig. Ik verwacht dat het prima was om me soms even niet zo goed te voelen. Het was geen falen, het was alleen menselijk. Maar ik zie mezelf liever als de sterke Annika in plaats van de verdrietige of boze Annika.

Bron

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter